Ring til os +45 98 18 32 33

Stemningsfulde

omgivelser

 

Reception

i parken

 

Romantisk

Bryllup

 

Fest med

maner

 

Stilfuld

opdækning

 

Vielse

i parken

Vi sammensætter

din Bryllupsmenu

Drømmebryllup på den gamle herregård

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Scheelsminde sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag.

Vores smukke gamle herregård skaber en romantisk atmosfære, der er som skabt til en bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på god mad, god service og en festlig stemning. Vi dækker op i festlokalerne, åbner champagne med sabel i haven og laver jeres bryllupskage præcis, som I ønsker den.

Der er desuden mulighed for udendørs vielse i parken med rød løber, pavilion til brudeparret, borde, stole, lysestager og blomster. I samarbejde med vores blomsterdekoratør er I med til at vælge dekorationer, farver og blomster. Skulle vejrguderne drille på dagen, vil arrangementet blive flyttet inden døre.

Vi serverer gourmetmad og udsøgte vine og sørger for en uforglemmelig fest. Hvis I ønsker at holde festen hjemme, i et telt i haven eller et helt andet sted, hjælper vi gerne med forberedelser og udførelse. Vi har mange idéer, lang erfaring og blik for detaljerne, så I kan trygt overlade det til os at skabe rammerne om jeres drømmebryllup.

Læs mere om vores bryllupspakker herunder, og kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med jeres bryllupsarrangement.

Kontakt os på 98 18 32 33, hvis I har spørgsmål eller måske gerne vil besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt.

Du kan også nemt forespørge på dato eller en fremvisning her 

Bliv inspireret til dit drømmebryllup - hent vores bryllupsbrochure nedenunder


Bryllupsfest på ScheelsmindeBryllupsfest på ScheelsmindeHold bryllupsfesten på vores romantiske herregård. Vi har de perfekte rammer til at gøre jeres dag til noget helt særligt.
Bryllupsfest hvor som helstBryllupsfest hvor som helstDrømmer I om at holde jeres bryllupsfest et helt specielt sted, kan vi hjælpe jer med det hele fra start til slut. Vi har alt, hvad der skal bruges til at skabe det perfekte bryllupsarrangement hvor som helst.
BryllupsreceptionBryllupsreceptionStart jeres store dag ud med en hyggelig reception med en flot bryllupskage og en chokoladefontæne samt lækre vine.
BryllupskageBryllupskageDesign jeres egen bryllupskage til jeres store dag i samarbejde med Scheelsmindes dygtige konditor.