Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Lækre

festmenuer

 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Reception

i parken

 

Romantisk

Bryllup

 

Fest med

maner

 

Stilfuld

opdækning

 

Vielse

i parken

Hold festen på Scheelsminde


 

Vi kan på Scheelsminde hjælpe jer/dig med det hele. Vi har lokalerne på vores smukke herregård midt i Aalborg, og hvis I hellere vil holde festen hjemme, kan vi også hjælpe med det, for vi udlejer alt fra telte, bestik, borde, stole – bare spøg løs, vi har det hele.
Desuden er indbydelseskort, bordkort til glasset, menukort og blomsterdekorationer uden beregning.

Derudover har vi rigtig mange gode kontakter til topprofessionelle musikere, fotografer, limousineservice, blomsterdekoratører m.m.

Velkommen til fest på Scheelsminde. Kontakt os her for oplysninger eller ring på 98 18 32 33. 

Skriv til os her, hvis I har spørgsmål eller måske gerne vil besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt.

Se vores selskabsbrochure nedenfor og bliv inspireret til din begivenhed. 

Se vores Emailbetingelser

 


 

Festarrangementer Festarrangementer 3-retters menuer med tilhørende vinmenu for dem, der ønsker at forkæle smagsløgene.
BryllupBryllupNår alle forberedelser og formalia er i orden, gælder det om at finde det helt rigtige sted at holde festen. På Scheelsminde hjælper vi gerne med alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om jeres gæster og hinanden.
Fest på HjulFest på HjulScheelsminde kan hjælpe dig med alt du behøver for at skabe en god fest hjemme i haven eller et helt andet sted. Eksempelvis kan vi være behjælpelige med telt, lokaler, service, stole, mad, betjening, m.v.
SæsonmenuerSæsonmenuerSe vores 4 spændende sæsonmenuer med nøje udvalgte retter, der alle er tilpasset årstidens råvarer.
Cocktailparties & receptionerCocktailparties & receptionerLette buffeter til en reception, et jubilæumsarrangement, åbent hus eller noget helt fjerde. Buffeterne består af en masse små lette og enkle retter.
Natmad Natmad Den gode afslutning på en skøn fest.
BørnemenuerBørnemenuerAlt det bedste til de mindste.
BrunchBrunch"Wake up" brunchmenu, serveres fra 10.00 -13.30.
BarnedåbBarnedåbBarnedåbs arrangement med buffet bestående af 7 forskellige retter samt kaffe/te.
KonfirmationKonfirmationPå Scheelsminde får I alle mulighederne for en god konfirmationsfest. Vi har hyggelige lokaler, skønne omgivelser, herunder en smuk park.
BisættelseBisættelsePå Scheelsminde tilbyder vi forskellige arrangementer ved sammenkomst efter en begravelse eller bisættelse. De historiske rammer og den varme atmosfære giver plads til snak om gode minder.