Ring til os +45 98 18 32 33

Lækre

festmenuer

 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Reception

i parken

 

Romantisk

Bryllup

 

Fest med

maner

 

Stilfuld

opdækning

 

Vielse

i parken

Hold festen på Scheelsminde

Skal du holde fest, kan vi hjælpe dig med det hele. Vores hyggelige herregård midt i Aalborg, med adgang til den smukke park, er en unik ramme om din fest.

Vi sørger for indbydelseskort, bordkort til glasset, menukort og blomsterdekorationer uden beregning. Vi har mange gode kontakter til professionelle musikere, fotografer, limousineservice, blomsterdekoratører m.m. Bare spørg løs. Vi kan klare det meste. 

Hvis du hellere vil holde festen hjemme, udlejer vi alt fra telte, bestik, borde til stole.

Skriv til vores eventkoordinator, hvis du har spørgsmål og hør mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt. Du er også velkommen til at komme og besøge os. Du kan også ringe på 98 18 32 33. 

Bliv inspireret! Hent vores selskabsbrochure her.

Se vores Emailbetingelser


 

BryllupBryllupNår alle forberedelser og formalia er i orden, gælder det om at finde det helt rigtige sted at holde festen. På Scheelsminde hjælper vi gerne med alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om jeres gæster og hinanden.
Festarrangementer Festarrangementer 3-retters menuer med tilhørende vinmenu for dem, der ønsker at forkæle smagsløgene.
Smuk og festlig konfirmation i AalborgSmuk og festlig konfirmation i AalborgPå Scheelsminde får I alle mulighederne for en god konfirmationsfest. Vi har hyggelige lokaler, skønne omgivelser, herunder en smuk park.
BarnedåbBarnedåbBarnedåbs arrangement med buffet bestående af 7 forskellige retter samt kaffe/te.
Fest på HjulFest på HjulScheelsminde kan hjælpe dig med alt du behøver for at skabe en god fest hjemme i haven eller et helt andet sted. Eksempelvis kan vi være behjælpelige med telt, lokaler, service, stole, mad, betjening, m.v.
SæsonmenuerSæsonmenuerSe vores 4 spændende sæsonmenuer med nøje udvalgte retter, der alle er tilpasset årstidens råvarer.
Cocktailparties & receptionerCocktailparties & receptionerLette buffeter til en reception, et jubilæumsarrangement, åbent hus eller noget helt fjerde. Buffeterne består af en masse små lette og enkle retter.
Natmad Natmad Den gode afslutning på en skøn fest.
BørnemenuerBørnemenuerAlt det bedste til de mindste.
BisættelseBisættelsePå Scheelsminde tilbyder vi forskellige arrangementer ved sammenkomst efter en begravelse eller bisættelse. De historiske rammer og den varme atmosfære giver plads til snak om gode minder.