Ring til os +45 98 18 32 33

Lækre

festmenuer

 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Reception

i parken

 

Romantisk

Bryllup

 

Fest med

maner

 

Stilfuld

opdækning

 

Vielse

i parken

Smuk og festlig konfirmation i Aalborg

Smuk og festlig konfirmation i Aalborg

Konfirmation er ungdommens store fest, hvor konfirmanden bekræfter sin tro og går fra at være barn til ung. Efter kirken holder konfirmanden fest med familie og venner. 

Sæt jeres præg på festen 

Vi giver jer og konfirmanden gode muligheder for at bestemme indhold og udtryk på festen - og maden.  Tit starter jeres fest velkomstdrink, så er de voksne godt beskæftiget mens den unge pakker sine gaver ud og læser de indkomne telegrammer. Derefter går I til bords, og spiser lidt let og ofte årstidsbestemt. Så er der tid til taler, gerne seriøse, nogle sjove sange – og bagefter er der masser af tid til snak og hygge omkring kaffen eller en gåtur i vores park.

Vi hjælper jer hele vejen

På Scheelsminde får I alle mulighederne for en god konfirmationsfest. Vores mange hyggelige lokaler indbyder til individuelle udfoldelser, og omgivelserne bl.a. den store smukke park, gør det muligt for alle at lege, strække ben og få en god snak.

Book et møde eller en snak

Du kan altid kontakte værtinde og festarrangør Chrsitine Zeuthen på 98 18 32 33 eller du kan booke et møde eller samtale med hende på denne side

Hos Christine er I i gode hænder fra start til slut 


Giv også vores brochure et kig og få inspiration til jeres konfirmation