Ring til os +45 98 18 32 33

Fokus på

den gode smag

Skøn

Herregårdspark

 

Store og små

Konferencer

 

Stemningsfulde

Værelser

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Naturskønne

omgivelser

Nyd et

Weekendophold

 

Romantisk

Bryllup

 

Forplejning med alt hvad hjertet må begære

Vi ved, hvor vigtigt et godt måltid er for kvaliteten af ens arbejde, og derfor gør vi meget for at give vores gæster de bedste muligheder for en effektiv dag.

Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst, og vi er stolte af, hvad vi kan tilbyde vores gæster. Vi udvikler selv vores dej, dyrker egne grøntsager, jordfrugter og krydderurter, og vores kvalitetskaffe kommer fra familiens egen kaffefarm i Guatemala.

 

Stor morgenbuffet med noget til enhver smag

Vores store morgenmadsbuffet indgår altid i ophold på hotellet, men mange konferencegæster vælger den også til, som en god start på en produktiv dag. 

Vores gæster er utrolig glade for morgenmaden og bedømmer den til 4,8 på en skala fra 1-5.

 Frokost i Scheelsminde Brasserie

Her på Scheelsminde er vi kendte for vores lækre frokostplanker, som ofte serveres til møder og konferencer på hotellet. Er I mere til en let frokost, laver vi også diverse forskellige sandwiches.

 Kaffepause i Bühlmanns Guatemala

Hold en pause fra mødet eller konferencen med et smut i vores nyopførte kaffebar, Bühlmanns Guatemala. Her kan I brygge jeres egen kaffe helt fra bunden - præcis som I bedst kan lide den.  

 


 

Afslut dagen med en konferencemiddag

Skal I holde et længere møde eller et helt konferencedøgn, reserverer vi gerne pladser til jer i restauranten, hvor I vil få serveret en 2-retters konferencemenu efter køkkenchefens valg. 

   

 

Drikkevarer

Holder I et møde eller en konference på Scheelsminde, får I serveret isvand og frugt i lokalet hele dagen. Derudover har I fri afbenyttelse af kaffeøen med forskellige varme drikkevarer, juice og snacks.

Frokosten på dagen er selvfølgelig inkl. drikkevarer, og ellers er der altid mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer, hvis dette er ønsket.


I gode hænder hos Christine

Kontakt Christine på 98 18 32 33

Få et uforpligtende tilbud

Forespørg uforpligtende her