Ring til os +45 98 18 32 33

Gourmet Nytårsmenu 

Ud af huset

Lækker julemad

I og ud af huset

 

Rammer med

Liv og sjæl

 

Nytårsmenu

På lokale råvarer

 

Et brag af en

Nytårsfest 

Jul & Nytår på herregården


Kom og vær med, når Scheelsminde fejrer jul og nytår med et brag. Oplev julefesten med julemad, musik og dans. Vores nytårsaften nydes på Herregården med gourmetmenu og champagne eller få det hele leveret hjemme hos jer.

D. 23. december og d. 25. december holder Scheelsminde lukket, og det er derfor ikke muligt at bestille mad ud af huset på disse dage.

Hvad siger vores gæster:

”Vi har flere år i træk, afholdt vores firmajulefrokost på Hotel Scheelsminde. Det har hver gang, været en meget positiv oplevelse. Julemad på et meget højt niveau og servicemindet personale, har gjort vores julefrokoster til festlige oplevelser for vores personale. Vi oplever Hotel Scheelsminde som meget professionelle og en perfekt samarbejdspartner, som formår at skræddersy en jule frokost, der passer perfekt til vores virksomheds behov.”Claus Barrett, HOME AalborgHent årets julebrochure og få mere inspiration

Her kan du hente vores brochure og få mere inspiration og information fra os op til jul.

Nederst kan du læse om vores muligheder og finde priser mv.


 

Hent julebrochuren 2018 og mere inspiration her!

 

 


Se hvad vi har på programmet lige nu

Nytårsmenu - ud af husetNytårsmenu - ud af husetNemt og bekvemt. Alle retter er forberedt, så de kun kræver et minimum af køkkenindsats kort før servering.
Nytårsaften 2018Nytårsaften 2018ALT OPTAGET! Scheelsminde skyder champagnepropperne af med et brag til årets nytårsfest. Herregården er pyntet op til narrestreger og musikken spiller op til dans. Du kan glæde dig til en fantastisk stemning sammen med mange andre glade og feststemte gæster.
Julebuffet - ud af husetJulebuffet - ud af husetGør det nemt at gøre det lækkert - bestil vores store julebuffet - vælg 10 skønne julespecialiteter og få buffeten leveret direkte til hjemmet på flotte sølvfade. Så skal du blot bekymre dig om at sprede den gode julestemning. OBS: Vi har desværre lukket for nye bestillinger den 1., 2., 9., 24., 25. og 26. december.
Julefest 2018Julefest 2018Du fornemmer straks gæstfriheden, de hyggelige traditioner og ægte julestemning allerede når du kommer gennem portene til den gamle herregård. Og du mærker den når du træder ind i varmen og sætter dig ved det hyggelige julebord.
JuleaftensmenuJuleaftensmenuUDSOLGT! Julen er hjerternes og kærlighedens tid, som skal tilbringes sammen med dem, du har kær. Ønsker du at minimere tiden i køkkenet, gør vi en lækker julemenu klar til afhentning nemt og bekvemt.