Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Lækker julemad

I og ud af huset

Rammer med

Liv & sjæl 

 

Nytårsmenu 

På lokale råvarer 

Et brag af en

Nytårsfest 

Nytårsmenu som 

Take Away

Jul & Nytår på herregården


Kom og vær med, når Scheelsminde fejrer jul og nytår med et brag. Oplev julefesten med julemad, musik og dans. Vores nytårsaften nydes på Herregården med gourmetmenu og champagne eller få det hele leveret hjemme hos jer.

D. 23. december og d. 25. december holder Scheelsminde lukket, og det er derfor ikke muligt at bestille mad ud af huset på disse dage.

Hvad siger vores gæster:

”Vi har flere år i træk, afholdt vores firmajulefrokost på Hotel Scheelsminde. Det har hver gang, været en meget positiv oplevelse. Julemad på et meget højt niveau og servicemindet personale, har gjort vores julefrokoster til festlige oplevelser for vores personale. Vi oplever Hotel Scheelsminde som meget professionelle og en perfekt samarbejdspartner, som formår at skræddersy en jule frokost, der passer perfekt til vores virksomheds behov.”Claus Barrett, HOME Aalborg


Læs alt om Jul & Nytår herunder eller se vores Julebrochure 2017

Julefest 2017 (FÅ PLADSER TILBAGE!)Julefest 2017 (FÅ PLADSER TILBAGE!)GODE JULETRADITIONER MED LIV OG SJÆL. Duften af god hjemmelavet mad lavet fra bunden, lyden af glade gæster, hygge og god stemning kendetegner julen på Scheelsminde.
Julebuffet i restaurantenJulebuffet i restaurantenNår vi kalder vores traditionelle julebuffet for stor og eksklusiv, så er det ikke et tilfælde. Syv kolde retter, fem varme, tre søde og to slags ost betyder, at I roligt kan spænde livremmen ud og sætte jer til bords. Og der kan I blive siddende, fordi vi serverer alle retterne på bordene.
Julebuffet - ud af husetJulebuffet - ud af husetGør det nemt at gøre det lækkert - bestil vores store julebuffet - vælg 10 skønne julespecialiteter og få buffeten leveret direkte til hjemmet på flotte sølvfade. Så skal du blot bekymre dig om at sprede den gode julestemning.
Nytårsaften 2017Nytårsaften 2017Scheelsminde skyder champagnepropperne af med et brag til årets nytårsfest. Herregården er pyntet op til narrestreger og musikken spiller op til dans. Du kan glæde dig til en fantastisk stemning sammen med mange andre glade og feststemte gæster.