Ring til os +45 98 18 32 33

En unik kaffebar til din pause

Vidste du, at Familien Bühlmann har en kaffefarmer fra Guatemala i familien? Det har vi, og derfor har vi en klar holdning til kaffe. Den kan du og dine konferencegæster nu opleve i 'Kaffebaren'. Her finder du et lille hjørne af Guatemala, hvor du og din pause bliver ledsaget af duften af friskmalede bønner, sprøde snacks og valget mellem fire spændende kaffebønner fra hele verden til din helt egen kop kaffe.

Kaffefarmen La Serrania ligger i Guatemala. Farmen drives af Maria Jóse Fernandez de Bühlmann og hendes far Pedro Lopez. Sammen dyrker de kaffe og andre afgrøder ud fra bæredygtige principper. La Serrania ligger smukt i Guatemalas højland, hvor klimaet er perfekt til at høste de aromatiske arabica kaffebønner, der vokser på lange skråninger og i skyggen af gamle, høje nåletræer. Efter høsten sejler vi kaffebønnerne over Atlanten og rister dem selv i Aalborg. Den færdige kaffe kalder vi for 'Bühlmanns Guatemala'.

Med vores egen kaffe som udgangspunkt har vi skabt 'Kaffebaren'. Bryggemetoden i kaffebaren er med stempelkander, og vores kaffes ristning er perfekt afstemt til netop den måde at tilberede kaffen på. Nu kan du og dine konferencegæster selv brygge din stempelkande kaffe på bønnerne fra Maria og Pedros farm - og tre andre spændende bønner fra hele verden.

Velkommen i Bühlmanns Guatemala.

Et unikt konference-tilbud - og en helt speciel pause 

Holder du konference eller møde på Scheelsminde så står kaffebaren til jeres fri afbenyttelse.

Rummet består af fire kværne med fire forskellige slags kaffebønner. I kværner selv den bønne, I foretrækker og laver en frisk stempelkande kaffe. Alle vores bønner er af højeste kvalitet.

Bühlmann Guatemala - familiens egen kaffe

En af de fire kværne indeholder naturligvis vores egen kaffe, som vi rister i Aalborg hos Bentax.


Bühlmanns Guatemala i billeder fra skærmen der sidder i rummet