Ring til os +45 98 18 32 33

Fokus på

den gode smag

Skøn

Herregårdspark

 

Store og små

Konferencer

 

Stemningsfulde

Værelser

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Naturskønne

omgivelser

Nyd et

Weekendophold

 

Romantisk

Bryllup

 

Moderne konferencecenter i Aalborg

Er du på udkig efter et sted at afholde din næste konference i Aalborg? Vi tilbyder konferencefaciliteter og mødelokaler, der dækker alle behov - fra et lille møde med 10 deltagere og helt op til store konferencer med 80 personer. Book et konferencelokale hos os, og lad vores konferencevært Christine hjælpe dig med at skræddersy din konference.

  • Fri pakering lige ved døren 
  • 5 mødelokaler
  • 95 værelser 
  • Stor park til kreative mødeaktiviteter
  • Eksklusiv Business Lounge med udsigt over parken 
  • Tæt beliggende ved tilkørsel fra og til motorvej
  • Gratis trådløst netværk
  • Lækker gastronomi 
  • Pool og spaområde  

 

Konference - med eller uden overnatning?

I forbindelse med konferencer, tilbyder vi selvfølgelig en god pris på overnatning i vores businessværelser. Så er I sikret en god nats søvn og kan stå veludhvilede op til en ny og effektiv konferencedag.

 

Mere end bare lækre lokaler

Alle vores konferencelokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, og stort set alle lokaler tilbyder klimaanlæg. Derudover har alle møde- og konferencegæster adgang til vores nyopførte kafferum med Scheelsmindes egen kaffe.

Ethvert rum på Scheelsminde har tilmed deres helt eget særpræg, hvor fx det moderne Auditorium har det skønneste lysindfald fra parken, og Skoven den bedste udsigt.

Lad Christine skræddersy en løsning til netop jeres behov - lige fra valg af lokale og udstyr til forplejning og overnatning på hotellet.

Læs mere om vores lokaler

 

Faciliteter Gastronomi Priser

 

Gastronomi

Scheelsminde er kendt for gastronomi på højt niveau, og til ethvert møde står vi selvfølgelig også gerne for maden. Vi tilbyder mødepakker med alt fra morgenbuffet og sandwiches eller vores populære frokostplanker til 2-retters aftenmenu efter køkkenchefens valg.

Læs mere om maden

Priser

Christine sammensætter forskellige konferencer til forskellige behov, så I, som gæster, kan fokusere på indholdet af konferencen.

Priserne varierer afhængig af varighed, tidspunkt og forplejning, samt om I ønsker overnatning i forbindelse med konferencen. 

Har I særlige ønsker, eller skal vi lave et uforpligtende tilbud?

Forespørg herunder eller kontakt Christine direkte.

 


I gode hænder hos Christine

Kontakt Christine på 98 18 32 33

Få et uforpligtende tilbud

Forespørg uforpligtende her