Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

herregårdspark

Hold møder 

i "Skoven"

Store og små

konferencer

Scheelsminde tilbyder alle tænkelige faciliteter, omgivelser og aktiviteter, når virksomheder, organisationer, foreninger, teams, netværk m.fl. har brug for effektive og professionelle rammer til at udvikle gode ideer, relationer, business og meget andet. Områder "Area" som skaber succes og begejstring for mennesker og virksomheder. 

Creative Area

Scheelsminde har de ideelle rammer til alt inden for kursus, konferencer og møder. Uanset om I er få eller mange, om det er store eller små forretnings- eller forretningsaktiviteter, finder vi de helt rette omgivelser.

Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst med respekt for det ærlige og enkle. Vi er stolte af vores fag - derfor udvikler vi selv vores dej, dyrker egne grøntsager, plukker egne krydderurter i bedene og hiver jordfrugter op fra jorden i parken. 

Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af råvarer plus et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder. Vores stab af tjenere og kokke har fokus på høj faglig og personlig udvikling som blandt andet har gjort at vores kreative chef Dennis Carlssen opnåede en flot 3. plads ved året kok 2017.  

Culinary Area

Products Area 

På Scheelsminde forkuserer vi på hvert eneste område, også når det gælder råvarer. Vores kvalitetskaffe kommer fra familiens egen kaffefarm i Guatemala, chokoladen til eftermiddagskagen er nøje udvalgt og forarbejdes af vores konditor, fisk til frokosten og middagen hentes direkte fra fiskeaktionen i Strandby, grøntsagerne er fra egen have, og når vi ikke har nok der, henter vi dem ved det økologiske landbrug Lille Østergaard i Brønderselv.  

Kontakt vores 'Meeting Designer' Christine Zeuthen, som kan hjælpe med at planlægge jeres næste møde og fortælle om de mange muligheder der er på Scheelsminde.

Kontakt Christine her

Eller ring på Tlf. 98 18 32 33 

Meeting Designer