Ring til os +45 98 18 32 33

Fokus på

den gode smag

Skøn

Herregårdspark

 

Store og små

Konferencer

 

Stemningsfulde

Værelser

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Naturskønne

omgivelser

Nyd et

Weekendophold

 

Romantisk

Bryllup

 

Konferencer og møder i Aalborg
- når nærvær, kvalitet & beliggenhed betyder noget

Scheelsminde tilbyder alle tænkelige faciliteter, omgivelser og aktiviteter, når virksomheder, organisationer, foreninger, teams, netværk m.fl. har brug for effektive og professionelle rammer til at udvikle gode ideer, relationer, business og meget andet.

Det vigtigste er, at der er styr på det hele

Og med Christine, som mødedesigner, er I i gode hænder. Vi har rigtig mange gæster til både konferencer og møder, og gennemgående oplever vi et stort behov som sparringspartner i forbindelse med planlægning, så I, som gæster, kan fokusere på indholdet af konferencen.

Christine er altid klar til at hjælpe jer til en skræddersyet løsning ud fra jeres behov, og når I gæster huset, står hun klar som konferencevært. Vores lange erfaring har vist os, at vi på den måde kan sikre jer de bedste vilkår for planlægning og afholdelse af møder og konferencer.  

Tag en uforpligtende snak med Christine

 

Konference eller møde

På Scheelsminde har vi de ideelle rammer til alt inden for kursus, konferencer og møder, og vi tilbyder alle tænkelige faciliteter og aktiviteter til enhver virksomhed og organisation - uanset, om I skal holde et mindre møde eller en større konference.

Jeg skal holde møde

Læs mere om møde muligheder

Jeg skal holde konference

Læs mere om konference muligheder

 


Det siger vores kunder

"Vi bliver altid mødt med hjælpsomhed. Personalet er altid villige til at yde mere end man forventer, hvilket i vores verden er rigtig god kundeservice. Maden på Scheelsmindes restaurant er virkelig lækker. Frokostbuffeen man får med i mødepakken er stor, varieret og lavet på friske sunde råvarer."

Tine Bonde, Wärtsilä Danmark 

 


Faciliteter

Lokaler

Gastronomi

Gastronomi

Priser

Priser