Ring til os +45 98 18 32 33

Gastronomiske

oplevelser

Eksklusive

vine

Stemningsfuld

restaurant

 

Klassisk

kogekunst

 Scheelsminde Brasserie

´17:30-21:30

Nedenstående menukort gælder mandag til fredag - vær opmærksom på at menuen til lørdag ses nederst på siden

FORRETTER

Koldrøget laks fra egen rygeovn - agurk - trøffelcreme - små salater - sprød rug
Smoked salmon – cucumber – truffle cream – salads – crispy rye
135,-

Torske souffle – krydret græskar – skum på Havgus fra Arla Unika
Cod – spiced pumpkin – Danish cheese
120,-

Fiskesuppe – fisk og skaldyr
Fishsoup
145,-

Rørt tatar af dansk kalv - salat
Veal Tatar from Danish Veal – salad
135,-


HOVEDRETTER

Pariserbøf – kapers – rødbeder – peberrod – æggeblomme – løg – salat (20 min. tilberedningstid)
Fried veal Tatar – capers – beetroot – horseradish – eggyoke – onions - salad
195,-

Fisk fra auktionen i Hanstholm – variation af selleri - jordskokkechips - muslingesauce
Fish from auction – variation of celery – jerusalem archichokes – mussel sauce
220,-

Dansk svinenakke – løg – blanquette på Comendante fra Sønderhaven
Danish pork – onions – sauce made from Danish cheese
170,-

Oksefilet – svampeketchup – pommes frites - rødvinssauce
Veal fillet – mushroomketchup – pommes frites - redwinesauce
295,-


DESSERT

Scheelsmindes Crème Brûleé– solbærsorbet
Scheelsminde’s Crème Brûleé – blackcurrant sorbet
115,-

Udvalg af oste – hjemmelavet sødt og sprødt
Selection of cheese – homemade garnish
125,-

Citrontærte – marengs – chokolade sorbet
Lemon pie – maringue – chocolate sorbet

115,-

 

HVIS VI NU BESTEMMER
Lad køkkenets kreativitet overraske…
2 retter – 325 / 3 retter – 395

_________________________________________________________________________________________

 

Lørdagsmenuen på Scheelsminde

 

5 retters menu 

Hjemmerøget laks med spæde salater 

Torsk fra Vesterhavet serveret med græskarpuré

Kalvefilet m. sæsonens grønt og pommes anna

Variation af oste

Solbær panna cotta serveret med hvid chokolade creme

 

1 ret – Kalvefilet: 225,-

3 retter – Laks / Kalvefilet  / Solbær panna cotta: 335,-

5 retter – Laks/ Torsk / Kalvefilet / Ost / Solbær panna cotta: 455,-