Ring til os +45 98 18 32 33

Gastronomiske

oplevelser

Eksklusive

vine

Stemningsfuld

restaurant

 

Klassisk

kogekunst

 Scheelsminde Brasserie

´17:30-21:30

 

FORRETTER

Koldrøget laks fra egen rygeovn - agurk – stikkelsbær - dildcreme - sprød rug
Smoked salmon – cucumber – dill cream – salads – crispy rye
120,-

Moules frités – hvidvinsdampede blåmuslinger - pommes frites – aïoli
Moules frités – whitewine steamed mussels – French fries – aïoli
125,-/195,-

Fiskesuppe – fisk og skaldyr – syltede blomkål – spæde urter
Fishsoup – fish and shellfish – pickled cauliflower – herbs
145,-

Rørt tatar af dansk kalv - salat – sprøde kartoffelchips
Veal Tatar from Danish Veal – salad – crispy potatochips
135,-


HOVEDRETTER

Pariserbøf – kapers – rødbeder – peberrod – æggeblomme – løg – salat (20 min. tilberedningstid)
Fried veal Tatar – capers – beetroot – horseradish – eggyoke – onions - salad
195,-

Fisk fra auktionen i Hanstholm – variation af persillerødder – syltede æbler – beurre blanc
Fish from auction – parsley roots – apples – beurre blanc
255,-

Dansk kylling – kantareller – små løg - trøffelsauce
Danish chicken – chanterelles – small onions - trufflesauce
255,-

Oksefilet – grøntsager fra haven - salat du jour - bearnaise – pommes frites
Veal – vegetables from our garden – salat du jour – bearnaise – French fries
275,-


DESSERT

Danske oste – svesker I portvin – sprødt
Selection of danish cheese – homemade garnish
125,-

Scheelsmindes Gateau Marcel – vaniljeis
Scheelsminde’s Gateau Marcel - vanillaicecream
110,-

Romfromage – blommepuré – blommesorbet – bagt marcipan – mørk chokolade
Rumfromage – plumpuree – plumsorbet – baked marzipan – dark chocolate
125,-

 

HVIS VI NU BESTEMMER
Lad køkkenets kreativitet overraske…
2 retter – 325 / 3 retter – 395


TIL KAFFEN
Små hjemmelavede chokolader og andet godt
55,-

 

Vi gør opmærksom på, at der på lørdage køres et begrænset menukort samt en spændende 3-retters menu.

Kontakt receptionen for yderligere information.