Ring til os +45 98 18 32 33

Velkendt profil tager over i Restaurant Bühlmann fra årsskiftet  

Den kreative chef i Restaurant Bühlmann, kokken Anders Høst, skifter fra årsskiftet Aalborg ud med Hjørring, hvor han vender tilbage til Vendia, hvor han tidligere er udlært. Et andet spændende, nordjysk kokkenavn, Christopher Mølbjerg Kristensen, der er i dag fungerende køkkenchef på Scheelsminde, tager over i gourmet-restauranten.

Med 6 gafler og en mængde roser i Nordjyske som et af højdepunkterne, har Anders Høst og teamet på Scheelsminde lanceret den nye Restaurant Bühlmann hen over sommeren med stor succes - og mest vigtigt, mange glade gæster.

"Det er  med beklagelse, at vi på Scheelsminde siger farvel til Anders og ikke mindst hans kreative evner ved komfuret. Samtidig får Anders hos Vendia en mulighed, vi sagtens forstår, han gerne vil sige ’ja’ til. Så vi ønsker Anders held og lykke med det nye", siger Danni Bühlmann, som er medejer af Scheelsminde.

Christopher Mølbjerg Kristensen overtager det kreative ansvar

Et andet spændende nordjysk kokkenavn overtager fra januar ansvaret i Restaurant Bühlmann. Christopher Mølbjerg Kristensen, der i dag fungerer som køkkenchef for Scheelsmindes køkken, vil stå med det kreative ansvar for restauranten.  Christopher har været i anerkendte køkkener som michelin-restauranten Søllerød Kro, på Villa Vest i Lønstrup og har senest været køkkenchef på Strandgaarden på Læsø, hvorfra han bl.a. har deltaget i Årets Kok i 2017. 

Christopher vil føre stilen i Restaurant Bühlmann videre med fokus på friske råvarer, egne grøntsager og produkter samt ’Smagen af i dag’ og at skabe gode oplevelser i Scheelsmindes unikke omgivelser.

Anders Høst (tv) og Christopher Mølbjerg Kristensen. Sidstnævnte overtager ansvaret for Restaurant Bühlmann fra årsskiftet.