Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Gourmet Nytårsmenu 

Ud af huset

Nytår 2017 - Gourmetmenuer ud af huset

Vi har leveret nytårsmenuer ud af huset siden 2006. I år har køkkenchef Anders Westmark sammensat en menu, hvor du kan vælge mellem en 3 eller 4 retters gourmet-menu. Anders har som altid fokus på de gode og gerne lokale råvarer, som i år blandt andet er Vesterhavstorsk, jomfruhummer fra Læsø, taskekrabber, kalv fra Nordlyk, chokolade og danske pærer.

Menuen er nem at have med at gøre, når den skal gøres klar til servering og køkkenchefen giver råd og vejledning på video, som du finder her på siden tættere på nytår. 

Klik og bestil online her

Se Danni Bühlmann præsentere menuen

Se fotos af retterne


Forret, mellemret, hovedret og dessert: Klik på billederne for at se retterne i stort format.


Årets menu

  • FORRET 
    Tempereret vesterhavstorsk. 3 x jordskokker med rå glaskål og syrnet muslingefløde. Hertil surdejsbrød og smør.
     
  • MELLEMRET 
    Jomfruhummer og taskekrabbe rillette på sødmælkscrouton. Hertil røget hummermayonaise, små agurker og tomat.
     
  • HOVEDRET 
    Kalvemørbrad fra Nordlyk rullet i dehydrerede bær, crunch og urter, hørøget selleri som puré og stegt. Confiteret kartoffel og syltede skalotteløg samt sauce Bordelaise med røget marv.
     
  • DESSERT 
    Mørk chokolademousse med ristede hasselnødder, syltede pærer, drænet yoghurt og brunet smørsne.

Du kan også tilkøbe snacks, kransekage, natmad og frisk sort hummer.


Klik og bestil online her