Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

herregårdspark

Moderne

indretning

Her er badevandet altid varmt

Lige nu sommerophold fra 868,- 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Ophold og forkælelse til store og små

Tag en pause fra hverdagens trummerum med et hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Forkæl dig selv med en lille ferie i luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen og få et tiltrængt pusterum på et hyggeligt og moderne hotelværelse. Om dagen kan du nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi dine smagsløg i vores gourmetrestaurant.

Vi arrangerer weekendophold for enhver smag og sørger for, at din ferie bliver helt perfekt, hvad enten du leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller vil forkæle dit parforhold med en romantisk weekend på vores smukke herregård.

Læs om vores særlige ophold herunder.

GourmetopholdGourmetopholdTag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jeres smagsløg med en weekend fyldt med gastronomiske oplevelser.
Fredagsophold Fredagsophold En god start på weekenden. Tag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jer selv med et fredagsophold på Scheelsminde.
Weekendophold med gourmetmenuWeekendophold med gourmetmenuTag en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, gourmet og gode oplevelser.
Romantisk kæresteopholdRomantisk kæresteopholdEr det tid til at forkæle din elskede, så tag på et romantisk hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Med et weekendophold på Scheelsminde er der tid til at gå helt ned i tempo og blot fokusere på at forkæle jeres parforhold.
GolfopholdGolfopholdNyd et golfophold på Scheelsminde. Scheelsminde ligger tæt på nogle af områdets bedste golfbaner, som Aalborg Golf Klub, Ørnehøj Golfklub, Rold Skov Golfklub samt flere.
Oplev NordjyllandOplev NordjyllandMed et 3-nætters 'Oplev Nordjylland' ophold, får I tid til hele og kort til det meste. Så pak bilen og brug Scheelsminde som base for nogle skønne dage. Vi har 30 % sommerrabat på værelsespriserne, 10% rabat på at spise i restauranten, og børn under 10 får en gratis børneret, når de spiser med. Tilbuddet gælder kun om sommeren indtil den 10. august.
SommeropholdSommeropholdGennem sommeren har vi 30 % rabat på udvalgte værelser. Fx et familieværelse til fire inkl. morgenmad koster fra 1068,- kr. pr. nat. Vi giver en velkomstdrink og en ret til børnene, hvis I spiser i vores dejlige brasserie. Brug af vores indendørs pool og parkering er gratis. Tilbuddet gælder kun om sommeren indtil den 10. august.