Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

Herregårdspark

 

Moderne

Indretning

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Ægte

herregårdsstemning

Nyd et

Weekendophold

 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Online booking


Ophold og forkælelse til store og små

Tag en pause fra hverdagens trummerum med et hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Forkæl dig selv med en lille ferie i hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen og få et tiltrængt pusterum på et hyggeligt hotelværelse. Om dagen kan du nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi dine smagsløg i vores anerkendte brasserie.

Vi arrangerer weekendophold for enhver smag og sørger for, at din ferie bliver helt perfekt, hvad enten du leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller vil forkæle dit parforhold med en romantisk weekend på vores smukke herregård.

Gæsterne er glade for vores morgenmadsbuffet 
Den store morgenmadsbuffet er altid en del af vores ophold. Vores gæster bedømmer vores morgenbuffet til 4,8 på en skal fra 1-5.

Læs om vores særlige ophold herunder.

Ophold i vinterferien på Scheelsminde Ophold i vinterferien på Scheelsminde Stop op! og lad din sjæl og krop blive forkælet med et par dage på Scheelsminde. Snup en lækker dukkert i vores varme pool og/eller får en afslappende oplevelse i boblebadet - afsluttet med sauna.
Vinterferie - Oplev NordjyllandVinterferie - Oplev NordjyllandMed et 2-nætters 'Oplev Nordjylland' ophold, får I tid til hele og kort til det meste. Så pak bilen og brug Scheelsminde som base for nogle skønne dage. Tilbuddet gælder i uge 7 og 8.
Weekendophold Weekendophold Endelig weekend – Gør noget specielt ud af den! Nyd et weekendophold med en du holder af i vores smukke omgivelser på Scheelsminde Herregård – Book nu.
Gavekort til opholdGavekort til opholdGiv en gave der glæder to gange. Glæd dine nærmeste, en ven eller dit personale med en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, lækker mad og gode oplevelser.
Romantisk kæresteopholdRomantisk kæresteopholdRomantisk weekend med en du holder af på Herregården Scheelsminde. Klik her og oplev smukke omgivelser, mad i verdensklasse og nyd hinandens selskab i oasen.
Miniferie i NordjyllandMiniferie i NordjyllandFå fornyet energi af en miniferie på den smukke herregård Scheelsminde. Nyd hinandens selskab i smukke omgivelser | oaseområde | lækker mad.
Gourmetophold - prisbelønnet GourmetoplevelseGourmetophold - prisbelønnet GourmetoplevelseSøger du afslapning og en skøn madoplevelse i topklasse? Med et gourmet hotelophold på Scheelsminde i Aalborg får du en weekend fyldt med gastronomiske oplevelser og god mulighed for afslapning.
GolfopholdGolfopholdOplev Nordjyllands bedste golfområder | Kombiner med et ophold på Scheelsminde og nyd et gastronomiske univers. Klik her og få det bedste af to verdener.