Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

herregårdspark

Moderne

indretning

Forkælelse,

spa og pool

Ægte

herregårdsstemning

Stemningsfulde

omgivelser

 

Ophold og forkælelse til store og små

Tag en pause fra hverdagens trummerum med et hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Forkæl dig selv med en lille ferie i luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen og få et tiltrængt pusterum på et hyggeligt og moderne hotelværelse. Om dagen kan du nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi dine smagsløg i vores gourmetrestaurant.

Vi arrangerer weekendophold for enhver smag og sørger for, at din ferie bliver helt perfekt, hvad enten du leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller vil forkæle dit parforhold med en romantisk weekend på vores smukke herregård.

OBS! - Vi er ved at renovere vores to jacuzzi, og derfor er der kun adgang til vores pool og sauna indtil den 1. maj.

Læs om vores særlige ophold herunder.

Weekendophold Weekendophold Tag en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, lækker mad og gode oplevelser.
Romantisk kæresteopholdRomantisk kæresteopholdEr det tid til at forkæle din elskede, så tag på et romantisk hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Med et weekendophold på Scheelsminde er der tid til at gå helt ned i tempo og blot fokusere på at forkæle jeres parforhold.
Gavekort til opholdGavekort til opholdGiv en gave der glæder to gange. Glæd dine nærmeste, en ven eller dit personale med en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, lækker mad og gode oplevelser.
Fredagsophold Fredagsophold En god start på weekenden. Tag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jer selv med et fredagsophold på Scheelsminde.
GolfopholdGolfopholdNyd et golfophold på Scheelsminde. Scheelsminde ligger tæt på nogle af områdets bedste golfbaner, som Aalborg Golf Klub, Ørnehøj Golfklub, Rold Skov Golfklub samt flere.
Nytårsophold Nytårsophold Glæd dig til et brag af en nytårsfest på Scheelsminde i Aalborg, hvor vi serverer en eksklusiv 5 retters gourmetmenu med udsøgte vine, god champagne og en skøn kransekage.
Efterårsferie i NordjyllandEfterårsferie i NordjyllandFra den 15. til den 21. oktober har vi et godt efterårstilbud. Hold efterårsferie med hele familien på Scheelsminde med gratis adgang til 31 grader varm pool og sjove ferieoplevelser. Med hyggelige familieværelser, god mad er Scheelsminde perfekt til familiens ferie, hvor I kan nyde nogle dejlige dage sammen.
PåskeopholdPåskeopholdBook en lille luksusferie i det nordjyske og nyd påsken sammen med familie, gode venner eller bare den, du er helt vild med. Scheelsminde har masser af fortryllende overraskelser i ærmet.