Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

herregårdspark

Moderne

indretning

Forkælelse,

spa og pool

Ægte

herregårdsstemning

Stemningsfulde

omgivelser

 

Ophold og forkælelse til store og små

Tag en pause fra hverdagens trummerum med et hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Forkæl dig selv med en lille ferie i luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen og få et tiltrængt pusterum på et hyggeligt og moderne hotelværelse. Om dagen kan du nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi dine smagsløg i vores gourmetrestaurant.

Vi arrangerer weekendophold for enhver smag og sørger for, at din ferie bliver helt perfekt, hvad enten du leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller vil forkæle dit parforhold med en romantisk weekend på vores smukke herregård.

Læs om vores særlige ophold herunder.

Vintertilbud i uge 7 og 8Vintertilbud i uge 7 og 8Tag en pause fra kulden og kom ind i varmen på Scheelsminde, hvor vi har ekstra vinterhygge, varme i poolen og tæt til hyggelige oplevelser i Aalborg og omegn. Prisen varmer også: 3-retters middag, adgang til poolen, hyggeligt værelse og lækker morgenmad for 795 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (enkeltværelse + 300 kr.)
Vinterferie - Oplev NordjyllandVinterferie - Oplev NordjyllandMed et 3-nætters 'Oplev Nordjylland' ophold, får I tid til hele og kort til det meste. Så pak bilen og brug Scheelsminde som base for nogle skønne dage. Vi har 30 % rabat på værelsespriserne, 10% rabat på at spise i restauranten, og børn under 10 får en gratis børneret, når de spiser med. Tilbuddet gælder i skolernes vinterferie.
Weekendophold Weekendophold Tag en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, lækker mad og gode oplevelser.
Romantisk kæresteopholdRomantisk kæresteopholdEr det tid til at forkæle din elskede, så tag på et romantisk hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Med et weekendophold på Scheelsminde er der tid til at gå helt ned i tempo og blot fokusere på at forkæle jeres parforhold.
Gavekort til opholdGavekort til opholdGiv en gave der glæder to gange. Glæd dine nærmeste, en ven eller dit personale med en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, lækker mad og gode oplevelser.
Fredagsophold Fredagsophold En god start på weekenden. Tag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jer selv med et fredagsophold på Scheelsminde.
GolfopholdGolfopholdNyd et golfophold på Scheelsminde. Scheelsminde ligger tæt på nogle af områdets bedste golfbaner, som Aalborg Golf Klub, Ørnehøj Golfklub, Rold Skov Golfklub samt flere.
SommeropholdSommeropholdGennem sommeren har vi 30% rabat på udvalgte værelser. Fx et familieværelse til fire inkl. morgenmad koster fra 1068,- kr. pr. nat. Vi giver en velkomstdrink og en ret til børnene, hvis I spiser i vores dejlige brasserie. Brug af vores indendørs pool og parkering er gratis. Tilbuddet gælder kun om sommeren indtil den 10. august.
Efterårsferie i NordjyllandEfterårsferie i NordjyllandFra den 15. til den 21. oktober har vi et godt efterårstilbud. Hold efterårsferie med hele familien på Scheelsminde med gratis adgang til 31 grader varm pool og sjove ferieoplevelser. Med hyggelige familieværelser, god mad er Scheelsminde perfekt til familiens ferie, hvor I kan nyde nogle dejlige dage sammen.
St. BededagsferieSt. BededagsferieStart allerede jeres bededagsferie torsdag med wellness for krop og sjæl.