Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Grønsager og urter

i parken 

Årets kok 2017

3. plads

De bedste råvare

 

Ægte

herregårdsstemning

Skøn

herregårdspark

Restaurant

Bühlmann

Naturskønne

omgivelser

Forkælelse

og wellness

Udsøgte 

desserter

Unikke

madoplevelser

Forkælelse og oplevelser

Tag en pause fra hverdagens trummerum med et hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Forkæl dig selv med en lille ferie i luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen og få et tiltrængt pusterum på et hyggeligt og moderne hotelværelse. Om dagen kan du nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi dine smagsløg i vores gourmetrestaurant.

Vi arrangerer weekendophold for enhver smag og sørger for, at din ferie bliver helt perfekt, hvad enten du leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller vil forkæle dit parforhold med en romantisk weekend på vores smukke herregård.

Læs om vores særlige ophold herunder.

Fredagsophold Fredagsophold En god start på weekenden. Tag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jer selv med et fredagsophold på Scheelsminde.
St. BededagsferieSt. BededagsferieStart allerede jeres bededagsferie torsdag med wellness for krop og sjæl.
GourmetopholdGourmetopholdTag en pause fra hverdagens stress og jag og forkæl jeres smagsløg med en weekend fyldt med gastronomiske oplevelser.
Weekendophold med gourmetmenuWeekendophold med gourmetmenuTag en pause fra hverdagens stress og jag med et lækkert weekendophold fyldt med afslapning, gourmet og gode oplevelser.
Forkæl dit parforhold med en gourmetoplevelseForkæl dit parforhold med en gourmetoplevelseEr det tid til at forkæle din elskede, så tag på et romantisk hotelophold på herregården Scheelsminde i Aalborg. Med et weekendophold på Scheelsminde er der tid til at gå helt ned i tempo og blot fokusere på at forkæle jeres parforhold.
GolfopholdGolfopholdNyd et golfophold på Scheelsminde. Scheelsminde ligger tæt på nogle af områdets bedste golfbaner, som Aalborg Golf Klub, Ørnehøj Golfklub, Rold Skov Golfklub samt flere.
NytårsopholdNytårsopholdGlæd dig til et brag af en nytårsfest på Scheelsminde i Aalborg, hvor vi serverer en eksklusiv 5 retters gourmetmenu med udsøgte vine, god champagne og en skøn kransekage.