Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

Herregårdspark

 

Moderne

Indretning

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Ægte

herregårdsstemning

Nyd et

Weekendophold

 

Stemningsfulde

omgivelser

 

Gourmetophold - prisbelønnet Gourmetoplevelse

(Kun fredag og lørdag)

Vi har lukket for Gourmetophold 18. november til og med 10. januar.

Havet, køkkenhaven, naturen og leverandørerne bestemmer, hvad vi kan servere netop i dag. Derfor planlægger vi først dele af menuen helt til sidst og detaljer kan stå åben indtil kort tid før servering. Vi vil altid have det friskeste med - og kun det, der er friskt nok. 

Derfor vil hvert besøg også være en unik oplevelse, hvor råvarerne er i fokus. En prisbelønnet oplevelse som Nordjyske tildelte 6 ud af 6 galfer i deres anmeldelse i 2018. En anmeldelse der forpligter, og derfor kan vi også tilbyde et unikt gourmetophold du ikke finder andre steder.

"Det er svært [...] at holde sig fra den store skuffe med glade tillægsord, når man skal beskrive en aften på Bühlmanns. Det var simpelthen bare... generøst. Man bliver glad."

 

Et gourmetophold indeholder

  • Frugt og chokolade på værelse:
  • Kaffe og søde:
  • Champagne & Snacks
  • 6 retter mad                                
  • 6 retter drikkevarer
  • Kaffe & petit four
  • Overnatning i Juniorsuite
  • Serveret morgenmad i Restaurant Bühlmann

Pris pr. person kr. 1.995,-
OBS! Gourmetophold kan bookes fredag og lørdag.

En dags forlængelse kr. 350, - pr. person i juniorsuite inkl. stor morgenbuffet

En person i juniorsuite - tillæg 300 kr. pr. nat

6 gafler i Nordjyske den 8. september 2018

"Der er så meget meget fantasi og fortællelyst i retterne , at man bare bliver i godt humør af at spise dem. Lidt taknemmelig eller rørt over, at alle synes at have gjort sig ekstra umage for at man som gæst skal have en god aften."

Læs anmeldelsen her

 

'Nyhøstet', 'Havfriskt', 'Nyslagtet', 'Dugfriskt', 'Nyrøget', 'Friskplukket'.


Der er mange ord for det. Men i Restaurant Bühlmann handler det om, at servere retter baseret på råvarer, der er så friske, at det er en del af oplevelsen i sig selv. Vi vil servere "Smagen af i dag".

Vi  tilrettelægger derfor vores menuer, så vi kan servere menuens vigtigste elementer og råvarer samme dag de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket, eller røget og gerne lige op til servering, når det giver fagligt mening og bidrager til oplevelsen på tallerkenen.

Det naturlige udgangspunkt bliver derfor havet omkring os, hotellets store køkkenhave, naturen, lokale leverandører og ikke mindst de kreative idéer, der skal sætte det hele i spil i forhold til sæsonens muligheder og gæstens oplevelse.

Lad verden stå stille et øjeblik og nyd et exeptionelt goutmetophold i historiske rammer.

Book ophold her!

Giv et gourmetophold til en du holder af, og nyd hinandens selskab i romantiske omgivelser.

Giv dette ophold som gave!