Ring til os +45 98 18 32 33

Gastronomiske

oplevelser

Eksklusive

vine

Stemningsfuld

restaurant

 

Klassisk

kogekunst

Scheelsminde Brasserie - Høj kvalitet til frokost og aften 

Scheelsmindes Brasserie er åben for alle og har et bredt og spændende a la carte-kort. Kortet bygger på klassisk kogekunst med respekt for det ærlige og enkle.

Udgangspunktet for retterne er at lave alt fra bunden af egne råvarer, og med hjælp med fra lokale leverandører. For eksempel er fisken vi serverer, leveret direkte fra auktion i Strandby, og skaldyrene kommer fra Limfjorden eller Læsø. De grøntsager vi ikke selv kan hente i vores køkkenhave, får vi blandt andet fra lille Østergård økologiske gårdbutik. Smørret er kærnet og kommer fra Ingstrup mejeri tilsmagt med sydesalt fra Blokhus. Vores kød er marmoreret, krogmodnet og dansk, leveret direkte fra Grambogård- Alt sammen for at skabe den bedste oplevelse for dig.

Vi serverer lige nu fra sæsonens menukort, der bygger på årstidens råvarer, så du kan opleve smagen af de bedste produkter, der findes lige nu. 

Skulle den sidste sult indhente dig, kan du slå dig løs i vores dessertkort. Ostene er Arla Unikas særlige produkter fulde af smag og intensitet. Vores chokolade kommer fra Belgien og vaniljen er nøje udvalgt af vores egen konditor.

Book bord

Kontakt Scheelsminde og book bord på 98 18 32 33 eller skriv til os på mail scheelsminde@scheelsminde.dk og hør om, hvordan du og dine gæster får en skøn madoplevelse.