Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Gastronomiske

oplevelser

Eksklusive

vine

Stemningsfuld

restaurant

 

Klassisk

kogekunst

Høj kvalitet til frokost og aften 

Scheelsmindes Brasserie bygger på klassisk kogekunst med respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er at lave mest muligt fra bunden af egne råvarer, og de ting vi ikke selv kan klare får vi hjælp med fra lokale leverandører. Fisken vi serverer, henter vi selv på auktion i Strandby, og skaldyrene kommer fra Limfjorden. De grøntsager vi ikke selv kan klare, hjælper lille Østergård økologiske gårdbutik med. Smørret er kærnet og kommer fra Ingstrup mejeri tilsmagt med sydesalt fra Blokhus. Vores kød er marmoreret, krogmodnet og dansk, leveret direkte fra Grambogård.

Alt sammen for dig.

Vi serverer nu fra vores nye menukort, der bygger på forårets råvarer, så du kan opleve smagen af varmere dage. Skulle den sidste sult indhente dig, kan du slå dig løs i vores dessertkort.

Ostene er Arla Unikas særlige produkter fulde af smag og intensitet. Vores chokolade kommer fra Belgien og vaniljen er nøje udvalgt for at kunne behage dine sanser.

Kontakt Scheelsminde på 98 18 32 33 eller skriv til os på mail scheelsminde@scheelsminde.dk og hør om, hvordan du og dine gæster får en skøn madoplevelse.