Ring til os +45 98 18 32 33

Fokus på

den gode smag

Skøn

Herregårdspark

 

Store og små

Konferencer

 

Stemningsfulde

Værelser

 

Forkælelse,

jacuzzi og pool

 

Naturskønne

omgivelser

Nyd et

Weekendophold

 

Romantisk

Bryllup

 

Online booking


Nyheder

 • Møder i ”Skoven”
  Møder i ”Skoven”
  Inspirerende omgivelser giver inspirerende resultater. Hold møder i vores lokale i ”Skoven” og gå en tur i parken efter frokost. Priser fra 485,- kr.
 • 6 gafler i Nordjyske
  6 gafler i Nordjyske
  Vores gourmetrestaurant Restaurant Bühlmann har netop fået flotte 6 gafler i Nordjyske for "Exceptionel god mad hos Bühlmanns"
 • Smileystatus
  Smileystatus
  Se vores smileystatus i fødevarestyrelsens kontrolrapport.
 • Forkæl dit parforhold
  Forkæl dit parforhold
  Trænger du til at slippe fra hverdagen og nyde et par dage i skønne omgivelser - så læs mere her.
 • Et unikt konferencehotel
  Et unikt konferencehotel
  Hos os finder du dit professionelle ’Business Area’. Hyggelige mødelokaler, lækker forplejning og professionel rådgivning og service. Vi har mødepakker fra 385,- kr.
 • Nyd et gourmetophold
  Nyd et gourmetophold
  Tag en sommerpause på herregården og lad køkkenet forkæle jeres smagsløg med en gastronomisk weekend i vores tre-stjernede restaurant.
 • Se os på street view
  Se os på street view
  Her kan du se Best Western Scheelsminde via google street view.
 • Juleprogrammet er klar
  Juleprogrammet er klar
  Det er sommer, men alligevel tid til at sikre jeres bord til vores julefester.
 • Eget bageri
  Eget bageri
  Hos os kan vi altid byde på friskbagt brød og kager fra eget bageri.

Scheelsminde Hotel i Aalborg

Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg. På Scheelsminde er vi altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker hotel i Aalborg, gastronomi, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller spa. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.

Hos Scheelsminde tilbyder vi adskillige typer hotelophold. Tag en du holder af med på weekendophold, og oplev blandt andet vores spaområde med pool og spa. Hvis gastronomi står højt på jeres liste så tag et gourmetophold og få en pause fra hverdagens stress og jag. I kan også tage en svømmetur i poolen eller nyde udsigten over vores parkområde, alt imens I nyder gourmetmad fra vores gourmetrestaurant. Læs mere om vores ophold her.
 

Ophold i hjertet af Aalborg

Vi ligger nær centrum i Aalborg, hvor Scheelsminde er byens eneste herregårdshotel. Vi slår dørene op og tilbyder hyggelige værelser i stemningsfyldte omgivelser. Vores hotel indeholder mange typer værelser fra hyggelige enkeltværelser til luksuriøse suiter. Personalet på vores charmerende hotel står altid klar til at hjælpe dig.


Gourmetrestaurant Bühlmann

Vores to restauranter er velrenommerede. Gourmetrestaurant Bühlmann er med i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. Restauranten er intim og indeholder syv borde med plads til 24 gæster pr. aften, hvor et team af kokke serverer kvalitet af international standard med friske og lokale råvarer i fokus. I vores brasserie serverer vi lækre brasserieretter og a la carte. Med fokus på fransk gastronomi og lokale råvarer som kød, fisk, grøntsager, urter og meget mere, er du sikker på at få en stor madoplevelse.
 

Oplev den smukke natur

Gå en tur i den smukke park og hør fuglene kvidre. Nyd udsigten over Aalborg, mens I venter på at maden fra gourmetrestauranten bliver tilberedt. Derefter kan I tage et smut ind til Aalborg by og gå en tur i de hyggelige gader og stræder og opleve Aalborgs byliv. Hos Hotel Scheelsminde i Aalborg er i godt klædt på til gode og hyggelige oplevelser.  


Vi glæder os til at se jer.

Personalet på Scheelsminde