Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Her er badevandet altid varmt

Lige nu sommerophold fra 868,- 

Varme tilbud hele sommeren

Fx 'Oplev Nordjylland' 3 nætter fra 2.280,- kr.

Skøn

herregårdspark

Gastronomiske

oplevelser

Stemningsfulde

værelser

Luksusmøder

i "Skoven"

Naturskønne

omgivelser

Forkælelse

og wellness

Eksklusive

vine

Moderne

indretning

Online booking


Nyheder

 • Oplev Nordjylland
  Oplev Nordjylland
  Få 3 nætters ophold med alt hvad der skal til for at opleve Nordjylland. Morgenmad, gratis parkering og gode rabatter. Fra 2.280,-
 • Varmt Sommertilbud
  Varmt Sommertilbud
  Poolen er åben hele sommeren, hvor vi har varme tilbud. Fx familieværelser fra 1068,- med morgenmad. Velkomstdrink, og børn under 10 år får en hovedret, hvis I spiser i restauranten.
 • PartyPlus
  PartyPlus
  Du kan få endnu mere party for pengene. Vælg en af vores specielle PartyPlus datoer og spar helt op til 15 % på udgifterne.
 • Forkæl dit parforhold
  Forkæl dit parforhold
  Trænger du til at slippe fra hverdagen og nyde et par dage i skønne omgivelser - så læs mere her.
 • Smileystatus
  Smileystatus
  Se vores smileystatus i fødevarestyrelsens kontrolrapport.
 • Konference
  Konference
  NYT NYT NYT! Se vores nye mødekoncept Business Area med alle tænkelige faciliteter, omgivelser og aktiviteter.
 • Luksusmøder i Skoven
  Luksusmøder i Skoven
  "Skoven" er vores luksus mødelokale. Mødelokalet har en inspirerende udsigt ud til vores skønne herregårdspark.
 • Se os på street view
  Se os på street view
  Her kan du se Best Western Scheelsminde via google street view.
 • Gavekort
  Gavekort
  Overrask familie, venner eller ansatte med et gavekort fra Scheelsminde.

Scheelsminde Hotel i Aalborg

Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg. På Scheelsminde er vi altid klar til at til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker hotel i Aalborg, gastronomi, møde- og konferencefaciliteter, ophold og meget mere. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.

Hotelophold nær Aalborg

Nær centrum af Aalborg finder du Scheelsminde Herregårdshotel. Vi slår dørene op og tilbyder hyggelige værelser i stemningsfyldte omgivelser. Vores hotel indeholder mange typer værelser fra hyggelige enkeltværelser til luksuriøse suiter. Det imødekommende personale på vores charmerende hotel står altid klar til at hjælpe dig.

Gourmetrestaurant Bühlmann

Vores to restauranter er velrommerede. Gourmetrestauran Bühlmann er med i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. Restauranten er intim og indeholder syv borde, hvor vi serverer kvalitet af international  24 gæster pr. aften. I vores brasserie finder du lækre brasserieretter og a la carte. Med fokus på den franske gastronomi og lokale råvarer såsom kød, fisk, grøntsager, urter og meget mere, er du sikker på at få en stor madoplevelse.

Ophold i hjertet af Aalborg

Hos Scheelsminde tilbyder vi adskillige typer hotelophold. Tag en du holder af med på weekendophold og oplev blandt andet vores luksuriøse spaområde med pool og spa. Hvis gastronomi står højt på jeres liste så tag et gourmetophold og få pause fra hverdagens stres og jag. Tag en svømmetur i poolen eller nyd udsigten over vores partområde mens I nyder gourmetmad fra egen gourmetrestaurant. Læs mere om vores ophold her.

Oplev den smukke natur

Gå en tur i den smukke park og hør fuglene kvidre. Nyd udsigten over Aalborg by og gå en tur ned i parken og mens I venter på at maden fra gourmetrestauranten bliver tilberedt. Tag derefter et smut ind til Aalborg by og gå en tur i de hyggelige gader og stræder, og oplev Aalborgs byliv og de venlige mennesker. Hos Hotel Scheelsminde i Aalborg er i godt klædt på til store oplevelser i ’Nordens Paris’.  

Vi glæder os til at se dig.

Personalet på Scheeslminde