Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Skøn

herregårdspark

Store og små

konferencer

Hold møder 

i "Skoven"

Fokus på

den gode smag

Stemningsfulde

værelser

Naturskønne

omgivelser

Frokost

lækkerier

Online booking


Nyheder

 • Et unikt konferencehotel
  Et unikt konferencehotel
  Hos os finder du dit professionelle ’Business Area’. Hyggelige mødelokaler, lækker forplejning og professionel rådgivning og service. Vi har mødepakker fra 385,- kr.
 • Få julefesten i kalenderen
  Få julefesten i kalenderen
  Vi holder seks julefester på Scheelsminde, leverer mad til din egen fest, og så har vi styr på din nytårsmenu.
 • PartyPlus
  PartyPlus
  Du kan få endnu mere party for pengene. Vælg en af vores specielle PartyPlus datoer og spar helt op til 15 % på udgifterne.
 • Smileystatus
  Smileystatus
  Se vores smileystatus i fødevarestyrelsens kontrolrapport.
 • Forkæl dit parforhold
  Forkæl dit parforhold
  Trænger du til at slippe fra hverdagen og nyde et par dage i skønne omgivelser - så læs mere her.
 • Nyd et gourmetophold
  Nyd et gourmetophold
  Tag en sommerpause på herregården og lad køkkenet forkæle jeres smagsløg med en gastronomisk weekend i vores tre-stjernede restaurant.
 • Hold dit møde i ”Skoven”
  Hold dit møde i ”Skoven”
  Inspirerende omgivelser giver inspirerende resultater. Hold møder i vores lokale i ”Skoven” og tag frokosten i drivhuset i parken. Priser fra 485,- kr.
 • Se os på street view
  Se os på street view
  Her kan du se Best Western Scheelsminde via google street view.
 • Gavekort
  Gavekort
  Overrask familie, venner eller ansatte med et gavekort fra Scheelsminde.

Scheelsminde Hotel i Aalborg

Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg. På Scheelsminde er vi altid klar til at til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker hotel i Aalborg, gastronomi, møde- og konferencefaciliteter, ophold og meget mere. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.

Hotelophold nær Aalborg

Nær centrum af Aalborg finder du Scheelsminde Herregårdshotel. Vi slår dørene op og tilbyder hyggelige værelser i stemningsfyldte omgivelser. Vores hotel indeholder mange typer værelser fra hyggelige enkeltværelser til luksuriøse suiter. Det imødekommende personale på vores charmerende hotel står altid klar til at hjælpe dig.

Gourmetrestaurant Bühlmann

Vores to restauranter er velrommerede. Gourmetrestauran Bühlmann er med i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. Restauranten er intim og indeholder syv borde, hvor vi serverer kvalitet af international  24 gæster pr. aften. I vores brasserie finder du lækre brasserieretter og a la carte. Med fokus på den franske gastronomi og lokale råvarer såsom kød, fisk, grøntsager, urter og meget mere, er du sikker på at få en stor madoplevelse.

Ophold i hjertet af Aalborg

Hos Scheelsminde tilbyder vi adskillige typer hotelophold. Tag en du holder af med på weekendophold og oplev blandt andet vores luksuriøse spaområde med pool og spa. Hvis gastronomi står højt på jeres liste så tag et gourmetophold og få pause fra hverdagens stres og jag. Tag en svømmetur i poolen eller nyd udsigten over vores partområde mens I nyder gourmetmad fra egen gourmetrestaurant. Læs mere om vores ophold her.

Oplev den smukke natur

Gå en tur i den smukke park og hør fuglene kvidre. Nyd udsigten over Aalborg by og gå en tur ned i parken og mens I venter på at maden fra gourmetrestauranten bliver tilberedt. Tag derefter et smut ind til Aalborg by og gå en tur i de hyggelige gader og stræder, og oplev Aalborgs byliv og de venlige mennesker. Hos Hotel Scheelsminde i Aalborg er i godt klædt på til store oplevelser i ’Nordens Paris’.  

Vi glæder os til at se dig.

Personalet på Scheeslminde