Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Gourmet Nytårsmenu 

Ud af huset

Fokus på

den gode smag

Lækker julemad

I og ud af huset

Skøn

herregårdspark

Store og små

konferencer

Stemningsfulde

værelser

Forkælelse,

spa og pool

Naturskønne

omgivelser

 

Nyd et

Weekendophold

 

Online booking


Nyheder

 • Hent menuen til juleaften
  Hent menuen til juleaften
  Mere hygge med familien og mindre tid i køkkenet. Hent menuen til juleaften hos os den 24. december. Bestil online. 375 kr. pr. person.
 • Nytårsmenu ud af huset
  Nytårsmenu ud af huset
  Scheelsminde skyder champagnepropperne af med et brag af en nytårsfest. Book et ophold med fest eller få maden ud af huset.
 • Julemad i og ud af huset
  Julemad i og ud af huset
  Vi tager den traditionelle julemad, giver den twist og server den både i og ud af huset. Klik og se mere
 • Smileystatus
  Smileystatus
  Se vores smileystatus i fødevarestyrelsens kontrolrapport.
 • Forkæl dit parforhold
  Forkæl dit parforhold
  Trænger du til at slippe fra hverdagen og nyde et par dage i skønne omgivelser - så læs mere her.
 • Et unikt konferencehotel
  Et unikt konferencehotel
  Hos os finder du dit professionelle ’Business Area’. Hyggelige mødelokaler, lækker forplejning og professionel rådgivning og service. Vi har mødepakker fra 385,- kr.
 • Nyd et gourmetophold
  Nyd et gourmetophold
  Tag en sommerpause på herregården og lad køkkenet forkæle jeres smagsløg med en gastronomisk weekend i vores tre-stjernede restaurant.
 • Møder i ”Skoven”
  Møder i ”Skoven”
  Inspirerende omgivelser giver inspirerende resultater. Hold møder i vores lokale i ”Skoven” og gå en tur i parken efter frokost. Priser fra 485,- kr.
 • Se os på street view
  Se os på street view
  Her kan du se Best Western Scheelsminde via google street view.
 • Gavekort
  Gavekort
  Overrask familie, venner eller ansatte med et gavekort fra Scheelsminde.

Scheelsminde Hotel i Aalborg

Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg. På Scheelsminde er vi altid klar til at til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker hotel i Aalborg, gastronomi, møde- og konferencefaciliteter, ophold og meget mere. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.

Hotelophold nær Aalborg

Nær centrum af Aalborg finder du Scheelsminde Herregårdshotel. Vi slår dørene op og tilbyder hyggelige værelser i stemningsfyldte omgivelser. Vores hotel indeholder mange typer værelser fra hyggelige enkeltværelser til luksuriøse suiter. Det imødekommende personale på vores charmerende hotel står altid klar til at hjælpe dig.

Gourmetrestaurant Bühlmann

Vores to restauranter er velrommerede. Gourmetrestauran Bühlmann er med i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. Restauranten er intim og indeholder syv borde, hvor vi serverer kvalitet af international  24 gæster pr. aften. I vores brasserie finder du lækre brasserieretter og a la carte. Med fokus på den franske gastronomi og lokale råvarer såsom kød, fisk, grøntsager, urter og meget mere, er du sikker på at få en stor madoplevelse.

Ophold i hjertet af Aalborg

Hos Scheelsminde tilbyder vi adskillige typer hotelophold. Tag en du holder af med på weekendophold og oplev blandt andet vores luksuriøse spaområde med pool og spa. Hvis gastronomi står højt på jeres liste så tag et gourmetophold og få pause fra hverdagens stres og jag. Tag en svømmetur i poolen eller nyd udsigten over vores partområde mens I nyder gourmetmad fra egen gourmetrestaurant. Læs mere om vores ophold her.

Oplev den smukke natur

Gå en tur i den smukke park og hør fuglene kvidre. Nyd udsigten over Aalborg by og gå en tur ned i parken og mens I venter på at maden fra gourmetrestauranten bliver tilberedt. Tag derefter et smut ind til Aalborg by og gå en tur i de hyggelige gader og stræder, og oplev Aalborgs byliv og de venlige mennesker. Hos Hotel Scheelsminde i Aalborg er i godt klædt på til store oplevelser i ’Nordens Paris’.  

Vi glæder os til at se dig.

Personalet på Scheeslminde