Ring til os +45 98 18 32 33

Udsøgte 

desserter

Klassisk

kogekunst

Unikke

madoplevelser

Eksklusive

retter

Vine fra egen vinkælder

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef og sommelier Jakob Neve Damgaard, som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande. 

Jakobs og Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet vil hele tiden være under fornyelse og forbedring, og Jakob vil i den kommende tid arbejde på at fuldende vores kort, således at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag, klassiske som moderne.

Nogle af vores vine er desværre ikke længere tilgængelige i de årgange, vi har på kortet, og du kan derfor risikere, at vi i nogle tilfælde kun har et meget begrænset udvalg af de enkelte vine.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort og I er naturligvis velkommen til at skrive en mail med spørgsmål til vores restaurantchef Jakob. Send mailen til scheelsminde@scheelsminde.dk og skriv i emnefeltet: Spørgsmål til restaurantchef Jakob Neve Damgaard.

 

Se vinkortet her