Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Gastronomi hos Bühlmann

Vi byder indenfor til prisbelønnet gastronomi fra 17:30-20:30 mandag-onsdag og fra 17:30-21.00 torsdag-lørdag. 

På Restaurant Bühlmann kan du opleve tre forskellige gastronomiske oplevelser: Bühlmanns Récit, Gastronomi 10 og Gastronomi 6. Vores dygtige køkkenchef, Christian Nurup, og resten af holdet tager dig med på en gastronomisk rejse, som du sent vil glemme.

Vi betragter maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe uforglemmelige sanseoplevelser. I vores egen køkkenhave og drivhus dyrker og høster vi sæsonens grøntsager, frugter og bær, ligesom vi nøje udvælger øvrige råvarer fra både lokale leverandører og de bedste internationale grossister.


Bühlmanns Récit

Bühlmanns Récit tager dig med på en rejse af klassiske og simple serveringer, der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue. Vi præsenterer årstidens nuancer, friskheden, de koncentrerede smage – ja kort fortalt, alt det vi bedst kan lide, blandt det vi ser udenfor, lige nu.

Menuen består af 18 gastronomiske serveringer med tilhørende vinmenu. Du bliver først præsenteret for menuen på serveringsaftenen, da madfortællingen skal være en overraskelse. Hvis du ønsker at slutte madoplevelsen af med en skøn overnatning på vores charmerende herregård, kan du bestille Bühlmanns Récit som ophold.

Bühlmanns Récit koster 2.500,- pr. person og serveres fra torsdag – fredag. Oplevelsen skal senest bestilles dagen inden kl. 12.00.

Der tages ikke hensyn til specialkost og allergier i denne menu.

Book bord

Book ophold


Gastronomi 10

Glæd dig til 10 gastronomiske serveringer fra Restaurant Bühlmann, som du sent vil glemme. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer.

Snacks

 • Østers, fermenteret tomat og eddike på katsoubushi
 • Sprød tærte med sojamarineret laks og spicy sesam creme
 • Ananas med parfume fra haven

Retter

 • Skaldyrssalat a la Scheelsminde med Rossini Black Label Caviar
 • Hamachi fra Hanstholm med yuzu koshō, ikura og ponzu
 • Vesterhavstorsk med salatstokke, cremet ærter, hollandaise og white sturgeon
 • Grillede økologiske salater, oksemarv, confiteret æggeblomme og cremet sauce på ”gammelknas”
 • Vagtel med kantareller, morkler og sauce på fermenteret svampe og sherry
 • Efterårets æbler serveret med karamel, lemon curd, urter og guld
 • Årstidsmælk fra Arla Unika med citron, te og olivenolie

Bühlmanns Gastronomi 10 koster 1.400,- pr. person inklusiv vinmenu / 900,- pr. person uden vinmenu. Oplevelsen skal bestilles af hele bordet og senest kl. 17.00 på dagen.

Der tages ikke hensyn til specialkost og allergier i denne menu.

Book bord

Book ophold


Gastronomi 6

Glæd dig til 6 gastronomiske serveringer fra Restaurant Bühlmann, som du sent vil glemme. Vi tager dig med på en fantastisk rejse af kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer.

Snacks

 • Østers, fermenteret tomat og eddike på katsoubushi
 • Sprød tærte med sojamarineret laks og spicy sesam creme
 • Ananas med parfume fra haven

Retter

 • Vesterhavstorsk med salatstokke, cremet ærter, hollandaise og dild
 • Rokkedahl kylling med økologisk spidskål, creme fraiche og karamelliseret æble
 • Efterårets æbler serveret med karamel, lemon curd, urter og guld

Bühlmanns Gastronomi 6 koster 795,- pr. person inklusiv vinmenu / 450,- pr. person uden vinmenu. Oplevelsen skal bestilles af hele bordet og senest kl. 17.00 på dagen.

Book bord

Book ophold


Vinkort

På Scheelsminde har vi vores helt egen vinkælder, der bliver passet af vores Restaurantchef og Sommelier. De køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne. Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores Restaurantchef Nadia Bach på restaurant@scheelsminde.dk

Se vinkort