Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Bühlmanns Récit

 

Velkommen til Restaurant Bühlmanns prisbelønnede madfortælling; Bühlmanns Récit.

Bühlmanns Récit tager dig med på en rejse af klassiske og simple serveringer der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue. Vi præsenterer årstidens nuancer, friskheden, sprødheden, de koncentrerede smage – ja kort fortalt, alt det vi bedst kan lide, blandt det vi ser lige udenfor, lige nu.

Vi betragter maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Det betyder, at du vil opleve råvarer så friske og af en kvalitet så høj, at de hver især får den plads i serveringerne, som de fortjener. I vores egen køkkenhave og drivhus dyrker og høster vi sæsonens grønt, frugter og bær, ligesom vi nøje udvælger øvrige råvarer fra både lokale leverandører og de bedste internationale grossister.

Vores passion for råvarer kombineres altid med vores rødder i det Schweiziske samt herregården Scheelsmindes historie, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser med respekt for de klassiske dyder.

 

Bühlmanns Récit er altid under udvikling afhængig af årstiden og det aktuelle råvareudbud.

Med Bühlmanns Récit ønsker vi at give dig en helaftensoplevelse, du sent vil glemme. Alt efter årstid starter din aften med snacks og aperitif i enten drivhuset, loungen eller vores velassorterede vinkælder. De øvrige serveringer opleves i Restaurant Bühlmanns nyrenoverede gourmetafsnit smukt placeret lige over herregårdsparken, drivhuset og køkkenhaven. Alle serveringer fra hav til herregård indledes med en personlig præsentation – nøje afstemt efter dagens menu og dine ønsker – ligesom udvalgte retter tilberedes ved bordet.

I spidsen for Bühlmanns Récit står Køkkenchef Christian Nurup og Restaurantchef og Sommelier Jakob Neve.

Bühlmanns Récit serveres torsdag til lørdag og skal bestilles dagen inden senest kl. 12.00. Oplevelsen kan kun bookes, hvis restauranten er åben. 


Køkkenchef Christian Nurup

I spidsen for Restaurant Bühlmann står Køkkenchef Christian Nurup. Christian kombinerer hans erfaringer fra det klassiske franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer og herregården Scheelsmindes historie og Schweiziske rødder. Det betyder, at du kan se frem til årstidsbetonet gastronomi baseret på de bedste råvarer håndplukket af Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Christian har tidligere tjent som souschef på bl.a. nestoren blandt danske Michelin-restauranter Søllerød Kro, Restaurant Kul, samt på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter.

Oplev Christians smage og kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård i den prisbelønnede Bühlmanns Récit.


Private Dining

Få serveret Bühlmanns Récit i dit hjem og nyd en unik gastronomisk aften i egne rammer med dem du holder af.

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem, med nærvær og madoplevelsen i fokus.

Læs mere

 


Récitophold

Kombiner Bühlmanns Récit med et ophold på vores skønne herregård i Aalborg og få en velfortjent pause fra hverdagen. Glæd jer til hyggelige omgivelser, prisbelønnet gourmet, udsøgte vine, ophold i juniorsuite og skøn morgenmad.

  • Saltede snacks og chokolade
  • Kaffe og sødt i barområdet
  • Fri adgang til Oasen, pool & jacuzzi
  • Bühlmanns Récit inkl. vinmenu
  • Overnatning i juniorsuite
  • Morgenmad

Book ophold

 


Prisbelønnet gourmet

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Senest har vi haft fornøjelsen at imponere Den Danske Spiseguide med Bühlmanns Récit, som blev bedømt på Michelin-niveau.

  • Den Danske Spiseguide 2021 Rating.: EUROPA EXCLUSIV ELITE Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Seks ud af seks gafler i Nordjyske, september 2018. 
  • Fem gafler i Nordjyske, oktober 2015.
  • Den Danske Spiseguide 2016 Rating.: 3 stjerner
  • Slutnomineret til Årets gennembrud 2016 i Den danske Spiseguide.
  • Anbefaling i White Guide Nordic i 2016/2017.
  • 3. plads ved Årets Kok 2017.
  • Den Danske Spiseguide 2021: EEE-markering
  • Den Danske Spiseguide 2021: Nomineret til “Årets Bo & Spis”

Smileys

Kun det bedste er godt nok for vores gæster. Læs vores smiley-rapport fra Fødevarestyrelsen, og se hvor gode vi er til at sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se kontrolrapporten


Praktisk

Hotel Scheelsminde tilbyder gratis parkering lige ved døren.

Ved allergener giv os venligst besked dagen før dit besøg.

Vinkort

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef og sommelier Jakob Neve som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores Restaurantchef Jakob Neve på restaurant@scheelsminde.dk.