Récitophold

Du glemmer det sent. Bühlmanns Récitophold kombinerer vores prisbelønnede madfortælling; Bühlmanns Récit med et ophold på vores skønne herregård i Aalborg.
Glæd jer til hyggelige omgivelser, prisbelønnet gourmet, udsøgte vine, ophold i juniorsuite og skøn morgenmad.

Book ophold her

Priskr. 3.195,00

Bühlmanns Récit tager dig med på en rejse af klassiske og simple serveringer der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue. Vi præsenterer årstidens nuancer, friskheden, sprødheden, de koncentrerede smage – ja kort fortalt, alt det vi bedst kan lide, blandt det vi ser lige udenfor, lige nu.

Med Bühlmanns Récit ønsker vi at give dig, en helaftensoplevelse du sent vil glemme. Alt efter årstid starter din aften med snacks og aperitif i enten drivhuset, loungen eller vores velassorterede vinkælder. De øvrige serveringer opleves i Restaurant Bühlmanns nyrenoverede gourmetafsnit smukt placeret lige over herregårdsparken, drivhuset og køkkenhaven. Alle serveringer fra hav til herregård indledes med en personlig præsentation – nøje afstemt efter dagens menu og dine ønsker – ligesom udvalgte retter tilberedes ved bordet.

I starten af 2021 tildelte Den Danske Spiseguide en EEE-markering (Europa Exclusive Elite) til Scheelsmindes gourmetrestaurant. Om EEE-markeringen skriver de: “Her vil meget få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.” Senere på året har Den Danske Spiseguide også nomineret Scheelsminde til årets “Bo &  Spis”.

Bühlmanns Récit Ophold kan bookes torsdag – fredag, og kun hvis restauranten er åben.