Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Pool Hotel Scheelsminde

Efterårsophold

Nu er det nu – efterårsferien står for døren. I har tid og ro til at stikke af og nyde hinanden. På Scheelsminde kan I udnytte ferien med manér!

Vi står klar til at give jer et hyggeligt og afslappende efterårsophold, hvor I kan udforske gastronomisk mad, slappe af i Oasen – vores lækre pool- og spaområde – I kan gå på opdagelse i kulturlivet i Aalborg og Nordjylland og meget mere.

– Ved booking vælg “Miniferie”

Book ophold her

Priskr. 995,00

Efterår i Danmark er noget helt særligt. Selv en regnvejrsdag bliver god, når bare I har fri og er sammen. Jeres efterårsophold på Scheelsminde bliver noget helt særligt. Ferien begynder ved synet af den smukke herregård. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase – en sand fryd på en regnvejrsdag. Hop i poolen, slap af, nyd roen og hinanden. Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også spisetid. I vores hyggelige restaurant nyder I en lækker 2-retters menu. Med maverne fulde af lækker mad, kan I nyde en kølig drink i vores bar eller i vores frodige sommerhave eller på terrassen.

Herefter venter Aalborgs mange underholdningstilbud, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet, inden I tager på eventyr i området.

Vil I en tur ud og have luft i kinderne, er der ikke langt til det brusende Vesterhav eller den mere rolige østkyst. Aalborg og Nordjylland bugner med tilbud – smut fx i Aalborg Zoo, nyd arkitekturen i Utzon Center, eller I kan slentre en tur i gågaden med en is i hånden.

Tilbage på hotellet står jeres værelset igen klar til jer, og endnu en hyggelig aften og nat på den gamle herregård venter.