Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Gastronomi 10

Gastronomi 10 byder på et oplevelsesrigt ophold, som I sent vil glemme. Glæd jer til natursmukke omgivelser, overnatning i et romantisk dobbeltværelse, gastronomiske serveringer, udsøgte vine og lækker morgenmad.

Book ophold her

Priskr. 1.495,00

I kan godt begynde at glæde jer til at blive forkælet på vores herregård. Ved ankomst er der saltede snacks og eksklusiv chokolade på jeres værelse. Herefter kan I bruge eftermiddagen på at udforske byen – tag ind til Aalborg centrum, hvor der både er historiske bygninger, gågader med butikker og hyggelige naturområder. Eller bliv på herregården, hvor der er rig mulighed for at udforske natursmukke omgivelser i vores herregårdpark samt Østerådalen, der ligger et stenkast fra hotellet.

Om aftenen står den på 10 gastronomiske serveringer fra Restaurant Bühlmann bestående af 4 snacks og 6 retter. Morgenen efter kommer vi med en lækker morgenanretning med valgfrie drikkevarer, friskbagte morgenboller, pålægsdelikatesser, friskpresset juice, luksuriøs kaffe fra egen kaffefarm og meget mere.