Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Madoplevelse på Scheelsminde

Gourmet­ophold på Scheelsminde

Du glemmer det sent. Et gourmetophold på Scheelsminde er nemlig noget ganske særligt. Glæd dig til en Tasting Menu bestående af 15 serveringer baseret på råvarer, der er så friske, at de er en del af oplevelsen i sig selv.

Book ophold her

Priskr. 1.995,00

Vi har lukket for Gourmetophold fra 22. november 2019 til og med 10. januar 2020.

Nyhøstet, havfriskt, nyslagtet, dugfriskt, nyrøget, friskplukket. Der er mange ord for “smagen af i dag”. Et gourmetophold på Scheelsminde er en unik oplevelse, hvor havet, køkkenhaven, naturen og leverandørerne bestemmer, hvad vi kan servere. Derfor planlægger vi først dele af menuen helt til sidst, og detaljer falder først på plads indtil kort tid før servering. Råvarerne er i fokus, og vi serverer altid det mest friske.

Vi tilrettelægger vores menuer, så vi kan servere menuens vigtigste elementer og råvarer samme dag, de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket eller røget. Vores kreative idéer sætter det hele i spil i forhold til sæsonens muligheder.

Nordjyske gav Scheelsmindes gourmetrestaurant seks ud af seks gafler, restauranten har tre stjerner i Den Danske Spiseguide og er anbefalet i White Guide Nordic.