Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Kæresteophold Hotel Scheelsminde

Romantisk kæresteophold

Lad romantikken blomstre på den idylliske herregård Scheelsminde. Slip hverdagens stress og jag, giv jer hen, og nyd hinandens selskab. Snup en lækker dukkert i vores pool, slap af i spabadet, og slut af med sauna, inden I gør jer klar til at nyde aftenen i vores gastronomiske restaurant.

Book ophold her

Priskr. 1.245,00

Glæd din elskede med et romantisk weekendophold på en ægte herregård. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Tag hinanden i hånden og gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase. Hop i poolen og slap af i spabadet med et glas bobler. Hvis I har mere energi tilbage, kan I udforske Aalborg på cykel – nyd fx udsigten over byen fra Aalborg Tårnet, eller slå et smut forbi Kunsten – Museum of Modern Art.

Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også spisetid. I vores hyggelige brasserie nyder I lækker gastronomi. Efter det delikate måltid kan I snuppe en drink i baren og nyde hinandens selskab, så længe som I ønsker. Måske vil I hellere udforske Aalborgs mange underholdningstilbud, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet.