Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Miniferie

I kender den godt. Feriefølelsen. I har endelig fri og tid til at nyde livet sådan for alvor. På Scheelsminde kan I udnytte ferien med manér! Vi står klar til at give jer en hyggelig og afslappende miniferie, hvor I kan udforske gastronomisk mad, slappe af i vores pool- og spaområde samt gå på opdagelse i kulturlivet i Aalborg og Nordjylland.

Book ophold her

Priskr. 1.370,00

I kan godt begynde at glæde jer allerede nu. Jeres miniferie på Scheelsminde bliver noget helt særligt. Ferien begynder ved synet af den smukke herregård. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase. Hop i poolen, slap af, nyd roen og hinanden. Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også spisetid. I vores hyggelige brasserie nyder I en lækker 2-retters menu. Med maverne fulde af lækker mad, kan I nyde en kølig drink i vores bar eller – hvis vejret tillader det – i vores frodige have eller på terrassen.

Herefter venter Aalborgs mange underholdningstilbud, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet, inden I tager på eventyr i området. Aalborg og Nordjylland bugner med tilbud – smut fx i Aalborg Zoo, nyd arkitekturen i Utzon Center, eller I kan slentre en tur i gågaden.

Tilbage på hotellet står jeres værelset igen klar til jer, og endnu en hyggelig aften og nat på den gamle herregård venter.