Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Påske på Hotel Scheelsminde

Påskeophold på Scheelsminde

Nyd påsken på Scheelsminde sammen med gode venner, familien eller bare den, du er helt vild med. Vi har masser af overraskelser i ærmet – glæd jer fx til, at påskeharen sikkert kommer forbi.

– Ved booking vælg “Årstidens ophold”

Book ophold her

Priskr. 745,00

På Scheelsminde begynder jeres påskeophold med synet af den gamle, smukke herregård.  Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse. Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve Oasen – vores skønne pool og spa, som naturligvis er pyntet til påske. Børnene kan også glæde sig til påskeæggejagt i vores hyggelige park.

Book en ferie i det nordjyske og nyd påsken sammen med familie, gode venner eller bare den, du er helt vild med. Vi har masser af overraskelser i ærmet, og påskeharen kommer sikkert også forbi.

I Scheelsmindes Brasserie nyder I en dejlig 3-retters middag, og måske snupper I en drink i baren bagefter, inden I går til ro i jeres hyggelige værelse.