Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Terrasse i gården Scheelsminde

Weekendophold

Den stemningsfulde herregård Scheelsminde ligger i smukke, frodige omgivelser tæt på Aalborgs pulserende byliv. Book et weekendophold hos os, og glæd jer til mange, dejlige oplevelser. Gå en tur i vores store park, nap et par kulturelle oplevelser i Aalborg, slap af i Scheelsmindes lækre spa- og poolområde, og nyd en gastronomisk oplevelse med mad i høj klasse i en af vores restauranter.

Book ophold her

Priskr. 745,00

Lad verden stå stille et øjeblik, og nyd hinanden på et weekendophold i historiske rammer.

Jeres weekendophold begynder ved synet af den smukke herregård Scheelsminde. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase. Hop i poolen, og slap af i spabadet med et glas bobler. Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også spisetid. I vores hyggelige restaurant nyder I lækker gastronomi. Efter det delikate måltid venter Aalborgs mange underholdningstilbud, I kan snuppe en drink i baren, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet.