SPAR 15% PÅ OVERNATNING
Inkl. morgenmad i efterårsferien
BOOK NU

15% RABAT PÅ OVERNATNING

Inkl. morgenmad og efterårsmojito

Cocktails i loungen, gode snakke i de varme stuer og tid til afslapning – efteråret har ramt Danmark, og det er tid til indendørs hygge. Brug ferien i Aalborg og nyd en overnatning på vores Herregaard. I efterårsferien får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en forfriskende æblemojito.

Tilbuddet er gældende fra torsdag d. 13. oktober til og med mandag d. 24. oktober 2022, og gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. 

Kampagnekode: fall15

GRATIS efterårsCOCKTAIL

Bühlmanns Æblemojito

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Æblemojito med i dit ophold. 

Bühlmanns Æblemojito er lavet på æbler og sensommerurter fra herregårdshaven, og er udviklet af hotelchef Nadia Alexandrine Bach. Nadia er bl.a. nomineret til Årets Udskænkning af Foreningen Danske Madanmeldere i 2022 og arbejder hele tiden på at udvikle Bühlmanns cocktail-, vin og alkoholfrie menukort.

GRATIS MORGENMAD

EN GOD START PÅ DAGEN

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

herregårdsstemning tæt på byen

få kilometer til centrum

På Scheelsminde får du det bedste fra begge verdener. Når du opholder dig på herregården er du omgivet af idyl, smuk natur og rolige omgivelser – men kun få kilometer fra hotellet ligger Aalborg centrum. Her kan I mærke storbyens puls og gå på opdagelse i byens mange seværdigheder og aktiviteter. 

Det sker i Aalborg

Hele sommeren kan du opleve spændende events og seværdigheder i hele Nordjylland.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.