Forår på scheelsminde

Hold øje med siden for et godt forårstilbud

Tag forskud på foråret, der forsigtigt begynder at gøre sit smukke indtog i Danmark. Dagene bliver lysere, overskuddet større og hvorfor ikke fejre det med ophold på Scheelsminde. 

Vi arbejder på at lave et fantastisk forårstilbud, så hold øje med siden her. 

 

Mini gourmet-getaway

Spar 15% og få lidt ekstra med gratis

Tag forskud på foråret, der forsigtigt begynder at gøre sit smukke indtog i Danmark. Dagene bliver lysere, overskuddet større og hvorfor ikke fejre det med et minigourmet-getaway? Vores Gastronomi 6 Ophold er til dig, der gerne vil have en smagsprøve på Restaurant Bühlmanns prisbelønnede gourmetkøkken. En oplevelse som du sparer 15% på frem til 31. marts. Og med i opholdet er også inkluderet vores luksuriøse morgenmadsbuffet samt Bühlmann sødt og kaffe efter middagen. 

Tilbuddet er gældende ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til receptionen på +45 98182333 – benyt rabatkoden “gastro15”.

Vi glæder os til at være der for dig og give dig en ekstraordinær oplevelse på Aalborgs anerkendte herregård Scheelsminde. 

KAMPAGNEKODE: GASTRO15

Gastronomi 6 ophold - 15%

Smag på Restaurant Bühlmann

Med vores Gastronomi 6 ophold bliver du forkælet, og får en oplevelse på vores pris- og anmelderroste restaurant.

Opholdet begynder med saltede snacks og eksklusiv chokolade på værelset. Chokoladen er fyldt med en creme på kaffe fra Familien Bühlmanns egen kaffefarm i Guatemala. 

Når I har nydt lækkerierne, kan I bruge eftermiddagen på at udforske vores smukke naturomgivelser. I kan også tage ind til Aalborg centrum, hvor der både er mulighed for at opleve historiske bygninger og hyggelige gågader fyldt med spændende butikker og grønne områder.

Når I vender tilbage til vores herregård om aftenen, venter en gastronomisk oplevelse bestående af 3 snacks og 3 retter. Inden I tager afsted dagen derpå, venter en luksuriøs morgenbuffet med hjemmelavede, økologiske og lokale råvarer. 

Du får altså en eksklusiv mini getaway indeholdende:

  • Saltede snacks og chokolade ved ankomst
  • Restaurant Bühlmanns Gastronomi 6 (3 snacks og 3 retter)
  • Kaffe og Bühlmann sødt efter middagen
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Fri adgang til oasen med pool, jacuzzi & sauna
  • Lækker morgenbuffet inden afrejse

 

Pris for 2 personer: 2133,- (førpris 2510,-)

restaurant Bühlmann

GRATIS KAFFE OG BÜHLMANN SØDT

Afslut middagen helt perfekt

 

Hvem elsker ikke chokolade?

Når du booker vores tilbud på Gastronomi 6 ophold følger der en helt perfekt afslutning med til middagen. Nemlig kaffe fra Bühlmanns egen kaffefarm samt lækre søde fristelser speciallavet til os fra Aalborg Chokoladen.

 

GRATIS MORGENMAD

En fantastisk start på dagen

Du kan glæde dig til en luksuriøs morgenbuffet, der rammer lige i hjertet af enhver morgenmads-elsker. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig eksempelvis til kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg, hjemmebagt kage og meget mere. 

morgenmad

Placering tæt på centrum

Selvom den gamle herregård Scheelsminde er omgivet af smuk og rolig natur, er du ikke langt fra Aalborgs pulserende byliv. Med kun få kilometer ind til centrum, er du sikret et oplevelsesrigt ophold på vores herregård.

Aalborg er fuld af spændende aktiviteter og muligheder, så vil du krydre dit ophold med lidt andre oplevelser, så har Aalborg masser af muligheder at byde på.