Juleophold i Aalborg

Inkl. morgenmad

Cocktails i loungen, gode snakke i de varme stuer og tid til afslapning – vinteren har ramt Danmark, og det er tid til indendørs hygge & juleshopping. Brug et par dage i Aalborg og nyd en overnatning på vores Herregård. Glæd jer til afslapning, forkælelse og juleshopping med massevis af butikker blot få kilometer fra hotellet. 

Hold øje med siden her for et godt tilbud – vi løfter snart sløret for årets juleopholdstilbud.

Gør noget godt for dig selv i juletiden

Æblemojito

Gratis cocktail

Bühlmann Æblemojito

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Æblemojito med i dit ophold. 

Bühlmanns Æblemojito er lavet på æbler og sensommerurter fra herregårdshaven, og er udviklet af hotelchef Nadia Alexandrine Bach. Nadia er bl.a. nomineret til Årets Udskænkning af Foreningen Danske Madanmeldere i 2022 og arbejder hele tiden på at udvikle Bühlmanns cocktail-, vin og alkoholfrie menukort.

Gratis morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Herregårdsidyl

Få kilometer fra byens pulserende liv

På Scheelsminde får du det bedste fra begge verdener. Når du opholder dig på herregården er du omgivet af idyl, smuk natur og rolige omgivelser – men kun få kilometer fra hotellet ligger Aalborg centrum. Her kan I mærke storbyens puls og gå på opdagelse i byens mange seværdigheder og aktiviteter. Og juletiden i Aalborg er helt særlig. Med julemarked på Gammel Torv og alskens fine udsmykninger rundt i byen, en skøjteplads og små hyggelige boder med julens traditionelle søde sager.

Det sker i aalborg I julen

Aalborg byder på den fineste julestemning og flere julemarkeder og events, der omfavner julens hyggelige stunder. 
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.