Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Om Restaurant Bühlmann

Prisbelønnet gourmet og à la carte serveret i smukke omgivelser på vores herregård i centrum af Aalborg

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores Schweiziske rødder og herregårdens historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser.

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte aften, med smuk placering lige over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse.


Køkkenchef Christian Nurup

I spidsen for Restaurant Bühlmann står Køkkenchef Christian Nurup. Han kombinerer sine erfaringer fra det klassiske, franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer, herregårdens historie samt Schweiziske rødder. Du kan se frem til årstidsbetoner gastronomi baseret på de bedste råvarer håndplukket af Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Christian har tidligere erfaring som souschef på bl.a. danske Michellin restauranter såsom Søllerød Kro, Restaurant Kul samt på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter. Oplev Christians kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård i klassiske à la carte-retter eller vores prisbelønnede gastronomiske menuer.

 


Prisbelønnet Gourmet

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Senest har vi fået tildelt en EEE-markering af Den Danske Spiseguide, samt blevet nomineret til “Årets Bo & Spis”

  • Den Danske Spiseguide 2021, rating: EUROPA EXCLUSIVE ELITE. Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er, at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Den Danske Spiseguide 2021, nomineret til “Årets Bo & Spis”
  • Nordjyske 2018, 6/6 gafler
  • Årets Kok 2017, 3. plads
  • White Guide Nordic 2016/2017, anbefaling
  • Den Danske Spiseguide 2016, rating: 3 stjerner
  • Den Danske Spiseguide 2016, slutnomineret til “Årets Gennembrud”
  • Nordjyske 2015, 5 gafler