Udnyt helligdagene til et luksuriøst gourmet-getaway

Spar 15% og få gratis morgenmad

Pinseferien nærmer sig, og hvad er bedre end at fejre forårets indtog med en smagsprøve på vores prisbelønnede gourmetkøkken? Book nu vores Gastronomi 6 pinseophold og få 15% rabat på oplevelsen mellem 25.-28. maj.

Ud over at nyde vores eksklusive madoplevelse vil du også kunne forkæle dig selv med vores luksuriøse morgenmadsbuffet og smukke naturomgivelser tæt på Aalborgs pulserende byliv.

Så skynd dig at benytte rabatkoden “sch15” ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til receptionen på +45 98182333.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Scheelsminde og give dig en uforglemmelig ferieoplevelse.

KAMPAGNEKODE: sch15

Gastronomi 6 ophold - 15%

Smag på Restaurant Bühlmann

Tag på eksklusivt mini getaway på Scheelsminde Hotel med vores Gastronomi 6 ophold.

Ved ankomst vil I blive forkælet med saltede snacks og eksklusiv chokolade fyldt med en kaffe-creme fra Familien Bühlmanns egen kaffefarm i Guatemala.

I kan bruge eftermiddagen på at udforske vores smukke naturomgivelser eller tage ind til Aalborg centrum og opleve historiske bygninger og hyggelige gågader fyldt med spændende butikker og grønne områder.

Om aftenen kan I se frem til en gastronomisk oplevelse med 3 snacks og 3 retter på prisbelønnede Restaurant Bühlmann

Overnat i et hyggeligt  dobbeltværelse og start dagen med en luksuriøs morgenbuffet med hjemmelavede, økologiske og lokale råvarer. Fri adgang til vores lille oase med pool og jacuzzi er også inkluderet i opholdet.

Du får altså en eksklusiv mini getaway indeholdende:

  • Saltede snacks og chokolade ved ankomst
  • Restaurant Bühlmanns Gastronomi 6 (3 snacks og 3 retter)
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Fri adgang til oasen med pool & jacuzzi 
  • Lækker morgenbuffet inden afrejse


Pris for 2 personer: 2133,- (førpris 2510,-)

morgenmad

Gratis morgenmad inkluderet

En fantastisk start på dagen

Du kan glæde dig til en luksuriøs morgenbuffet, der rammer lige i hjertet af enhver morgenmads-elsker. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig eksempelvis til kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg, hjemmebagt kage og meget mere. 

Placering tæt på centrum

Lad Scheelsminde Hotel være din base, mens du udforsker den pulserende by Aalborg. Selvom vores herregård er omgivet af smuk og rolig natur, er du kun få kilometer væk fra Aalborgs spændende byliv.

Tag på opdagelse i byens hyggelige gågader fyldt med spændende butikker og historiske bygninger. Besøg museer, teatre og gallerier, eller tag en tur i den legendariske karneval, der hvert år tiltrækker tusindvis af glade gæster.

Er du mere til en aktiv ferie, kan du udforske byen på cykel eller tage en tur til Limfjorden, hvor der er mulighed for at sejle, fiske og windsurfe. Og når dagen er omme, kan du slappe af i vores pool, jacuzzi og sauna.

Uanset hvad du foretrækker, kan Scheelsminde Hotel og Aalborg by garantere dig et oplevelsesrigt ophold, du vil huske længe.