Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Caviar Event

Eksklusiv helaftensoplevelse den 5. juni

I 2020 kunne vi fejre 60 års jubilæum på Scheelsminde – uheldigvis måtte vi aflyse mange af vores arrangementer, og har derfor valgt at markere jubilæet i år. Som en del af fejringen har vi sammensat et eksklusivt caviar arrangement på vores herregård. Temaet er “Rossini Caviar”, der kommer til at optræde i størstedelen af aftenens 10 serveringer.

Vores køkkenchef, Christian Nurup, tager dig med på en rejse af smagfulde serveringer, der skal illustrere fortællingen om de danske sæsoner. Hertil serveres en skræddersyet vinmenu, hvor vi præsenterer det klassiske op med det finurlige i form af safter og juicer efter  Nadias bedstemor Idas opskrifter i nyfortolkning. Den gastronomiske oplevelse præsenteres i Restaurant Bühlmanns nyrenoverede gourmetafdeling, hvor du samtidig kan nyde det smukke syn af herregårdsparken, køkkenhaven og drivhuset.

Eventet byder desuden på fint besøg fra Kevin, der kommer fra caviarhuset Rossini. Han vil holde et spændende oplæg om den delikate caviar, som du får serveret i forskellige former og præsentationer i løbet af aftenen. Hvis du er nysgerrig, kan du nedenfor læse om den populære Baerii Caviar, som siges at være den mest udbredte type af caviar i verden – og som er en del af den gastronomiske oplevelse.

Læs mere


10 serveringer

Snacks

Baerii Rossini Caviar serveret med grillet Limfjordsøsters, cremet sauce på muslinger og purløg

Trøffelchips med trøffel creme og hasselnød

Melon marineret i citron, timian og yuzu

Hertil serveres iskolde bobler: Vintage 2010, Dom Pérignon 

Retter

Black Label Rossini Caviar serveret med tatar af jomfruhummer med syrnet fløde og macadamianødder
2009, Andre Clouet Dream Vintage, Champagne

Gold Selection Rossini Caviar serveret med grønne asparges, ærter og skovmærke
Frisk mynte fra haven med sødmen fra biernes honning i baghaven

Oscietra Selection Rossini Caviar serveret med Vesterhavstorsk cremet sauce på persille og musling
2016, Chablis 1. Cru, Troesmes, Domaine Henri
Signature iced tea med yoghurt & citron fra det sønderjyske med lidt af den blomstrende honning

BBQ vagtel med koji, hvide asparges og morkel
Hirsch Vinyard, Sonoma Coast, Californien

Black Label Rossini Caviar serveret med is på jordskokker

Gold Selection Rossini Caviar serveret med saltet karamelmousse og citron
2017, Chateau du Mont, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

Rabarber og skovmærke
Bedstemor Ida’s rabarber have med besøg fra Tahiti


 

Priser & Bestilling

Vores Caviar Event koster 3.000 kr. pr. person, og kan bestilles ved at kontakte os på enten telefon +45 9818 3233 eller mail scheelsminde@scheelsminde.dk

Har du lyst til at slutte aftenen af med en skøn overnatning på vores charmerende herregård? I forbindelse med eventet er det selvfølgelig muligt at tilkøbe en overnatning inklusiv lækker morgenmad dagen efter – og vi giver dig 10% i forbindelse med eventet.

Send mail