Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Private Dining med Bühlmann

Oplev Restaurant Bühlmann i dit eget hjem

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og madoplevelsen i fokus. Vi tilbyder Bühlmanns Récit eller en af vores gastronomimenuer som private dining. Kontakt os på +45 9818 3233 eller event@scheelsminde.dk for yderligere information om private dining.


 

Bühlmanns Récit

Glæd dig og dine gæster med en gastronomisk sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og Restaurantchef og Sommelier Jakob Neve samt resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns Récit. Bühlmanns Récit er vores prisbelønnede madfortælling bestående af 18 serveringer med det bedste fra hav til herregård.

Du bliver først præsenteret for menuens indhold på serveringsaftenen, da madfortællingen skal være en overraskelse.

 

Kontakt os


 

Gastronomi 10

Gastronomi 10 er en helaftensoplevelse bestående af 10 serveringer, der præsenterer dig for vores fortolkning af årstidens nuancer. Glæd dig til en rejse der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

 

Se menu

Kontakt os


 

Gastronomi 6

Gastronomi 6 er en helaftensoplevelse bestående af 6 serveringer, der præsenterer dig for vores fortolkning af årstidens nuancer. Glæd dig til en rejse der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

 

Se menu

Kontakt os


Vinkort

På Scheelsminde har vi vores helt egen vinkælder, der bliver passet af vores Restaurantchef og Sommelier. De køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne. Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores Restaurantchef Nadia Bach på restaurant@scheelsminde.dk

Se vinkort