Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Private Dining med Bühlmann

 

Smag på Restaurant Bühlmann i dit hjem og nyd en unik gastronomisk aften i egne rammer med dem du holder af.

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og madoplevelsen i fokus. Vi tilbyder Bühlmanns Récit eller en af vores gastronomimenuer som private dining.

Kontakt os på +45 9818 3233 eller event@scheelsminde.dk for yderligere information om private dining.


Bühlmanns Récit

Glæd dig og dine gæster med en gastronomisk sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og Restaurantchef og Sommelier Jakob Neve samt resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns Récit. Bühlmanns Récit er vores prisbelønnede madfortælling bestående af 18 serveringer med det bedste fra hav til herregård.

Østers

kærnemælk – peberrod

Sprødt torskeskind

let røget torsk — caviar — tørrede blomster fra haven

Tatar af jomfruhummer

perler af soja og æble

Galiamelon

champagne — violer

Ceviche af norske kammuslinger

pære — peberrod — hengemt hyldeblomst

Caviar royal

muslinger — kartoffel — purløg

Vesterhavstorsk

jordskokker — brunet smør

Is på karamelliserede jordskokker

syrlige æbler — hasselnødder fra Piemonte

Efterårstrøfler

saltbagt selleri — skummende sauce på Gammelknas

Farseret morkel

kylling fra Rokkedahl — shitakisvampe — bouillon på efterårssvampe

Tærte

duelever — portvin

Due a la press

glaserede rødbeder — sort hvidløg — sauce a la presse

Stegt foie gras

kirsebær — hvid chokolade — aromatisk peber

Kirsebær med sichaun peber

cremet vanilje — brændte mandler

Kærnemælksis

saft på hengemt rabarber — ingefær — citrongræs

Pris pr. person inkl. vinmenu kr. 2100,- 

Bühlmanns gastronomi

Bühlmanns Gastronomi er helaftensoplevelser bestående af 6 eller 10 serveringer, der præsenterer dig for vores fortolkning af årstidens nuancer. Glæd dig til en rejse der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

Gastronomi 10

 

Østers – kærnemælk – peberrod  

Tærte – ost – skinke

Melon – champagne – violer

Kammuslinger

Pære—peberrod—hengemt hyldeblomst

Jordskokker

Æbler – Piemonte hasselnødder

Torsk

Jordskokke – brunet smør

Efterårstrøffel

Selleri – Gammelknas

 And

Rødbede —sort hvidløg—pebersky

 Kirsebær

Sichaun peber – vanilje – brændte mandler

 Kærnemælkssorbet

Rabarber – ingefær – citrongræs

Pris pr. person  inkl. 10 serveringer & 4 glas vinmenu 1600,-
Opgraderet vinmenu 600,-

Start med et glas champagne til snacks

NV, Blanc de Blanc, Pierre Peters, Champagne, Frankrig   115,-

Gastronomi 6

 

Østers – kærnemælk – peberrod  

Tærte – ost – skinke

Melon – champagne – violer

Torsk

Jordskokke – brunet smør

 And

Rødbede – sort hvidløg – pebersky

Kirsebær

Sichaun peber – vanilje – brændte mandler

Pris pr. person  inkl. 6 serveringer & 3 gl. vinmenu 1075,-
Opgraderet vinmenu 400,-

 

Start med et glas cremant til snacks

NV, Brut, Cremant de Limoux, Dom. Astruc, Frankrig 75,-

Kaffe med hjemmelavet sødt 95,-


Køkkenchef Christian Nurup

I spidsen for Restaurant Bühlmann står Køkkenchef Christian Nurup. Christian kombinerer hans erfaringer fra det klassiske franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer og herregården Scheelsmindes historie og Schweiziske rødder. Det betyder, at du kan se frem til årstidsbetonet gastronomi baseret på de bedste råvarer håndplukket af Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Christian har tidligere tjent som souschef på bl.a. nestoren blandt danske Michelin-restauranter Søllerød Kro, Restaurant Kul, samt på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter.

Oplev Christians smage og kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård i den prisbelønnede Bühlmanns Récit.


Vinkort

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef og sommelier Jakob Neve som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores Restaurantchef Jakob Neve på restaurant@scheelsminde.dk.