Herregårds­stemning tæt på centrum

Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool og spa. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer.

Hotellet har 94 moderne og hyggelige værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling og opdatering for at sikre, at du som gæst både kan nyde opholdet og samtidig lade op til en effektiv arbejdsdag.

Vi tilbyder naturligvis mange typer af ophold – fx gourmetophold og golfophold.

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serverer vi såvel gourmetmad af international standard med friske og lokale råvarer samt lækre brasserieretter med fokus på fransk gastronomi. Velkommen til store madoplevelser.

Vores konferencecenter har plads til mere end 100 gæster. Her er alle tænkelige tekniske faciliteter. Restauranten står til alles rådighed, og så tilbyder vi overnatning i vores veludstyrede enkelt- og dobbeltværelser – alle med TV, gratis wi-fi og arbejdsbord.

Velkommen til Scheelsminde.

Faciliteter på Scheelsminde

Læs mere

Afbestillingsbetingelser

Læs mere

Find os

Læs mere

Parkering

Læs mere

Transport

Læs mere

Kontakt os

Læs mere

Job på Scheelsminde

Læs mere

Scheelsmindes historie

Læs mere