Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Scheelsmindes historie

Herregården Scheelsminde ligger smukt og tæt på både storby, landlige omgivelser og gode trafikforbindelser. Herregården, der er fra 1808, har tidligere fungeret som landbrug – bl.a. forsøgsgård for De Danske Spritfabrikker. I 1960 blev Scheelsminde hotel, restaurant og konferencecenter ejet af familien Bühlmann Jensen.

Første generation af Bühlmann Jensen var den karismatiske Hugo Jensen og hans schweiziskfødte hustru Aloisia Bühlmann, der ombyggede og indrettede herregården til moderne motel og landskendt spisested.

Senere overtog sønnen Peter og hans hustru Mona Scheelsminde. De lavede flere hotelværelser, og den indretning og modernisering, herregårdens mange gæster dagligt kan glæde sig over, blev begyndt.

Den nye og tredje generation, datteren Anemette og hendes mand Danni, brænder for sunde og nærende kvalitetsråvarer inden for gastronomi og moderne madkunst.

De krydrer med faglig udvikling og stor dygtighed og med et nysgerrigt kig til det internationale og udfordrende køkken.

Og med fjerde generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner – vil Scheelsminde også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale. Vi har altid og vil altid servicere vores gæster med liv og sjæl.

Du kan også være med til at skabe flere gode historier på Scheelsminde. Skriv til os, hvis du har spørgsmål eller måske gerne vil besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre dit besøg til noget specielt.