Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Scheelsmindes nytårsfest

Gør nytåret mere festligt og mindre besværligt

Vi glæder os til at se dig til et brag af et nytårsophold på Scheelsminde, hvor vi serverer en eksklusiv 5-retters tastingmenu med udsøgte vine og champagne, skøn kransekage og meget mere. Hele herregården er pyntet op til nytårsløjer, og du kan glæde dig over den festlige stemning sammen med en masse andre glade gæster.

Vi serverer kransekage og champagne til midnat, og herefter skydes festen i gang med DJ. Der er desuden mulighed for at tilkøbe lækre cocktails fra vores bar. Dagen efter bliver vores lækre morgenmad serveret.

Nytårsarrangement 2021-2022 kr. 2.249,00Pris pr. person

Program

17.30   Velkomstchampagne og snacks
18.00   Dronningens nytårstale på storskærm i ”De fire årstider”
18.30   Den fantastiske 5-retters nytårsmenu med udvalgte vine. Afslutningsvist vil der være kaffe, petit four og avec
24.00  Champagne og kransekage – herefter DJ og mulighed for at tilkøbe cocktails i vores bar indtil kl. 02.
02.00 Natmad – hotdogs

Dagen efter er der morgenmad fra kl. 8.00 – 11.00. Tjek ud senest kl. 12.00.

  • Opgradering af vinmenu kr. 325,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 350,-

Book ophold

 

Aftenens tastingmenu og vine

Snacks

Sprød tærte med hjemmerøget norsk laks og syrlige agurker
Tapioka chips med trøffel mayonnaise
Marineret melon med citrontimian og yuzu
NV Brut Andre Clouet Grande Reserve

Menu

Rossini caviar med friskost, purløg og sprødt
NV Brut Andre Clouet Grande Reserve

Let tilberedt torsk fra Hirtshals med saltede mandler, dild marineret kål, reduceret æblesaft og cremet muslingesauce smagt til med knoldselleri og kornblomster
Chablis, pascal bouchard, chablis
Domaine Henri 1. cru fra marken Troesmes

Sorthummer med tomater i forskellige teksturer, spicy tomat piment d’espelette sauce og salat med masser af urter
Riesling essence s.a. prüm
Riesling Kabinett, S.A. PRÜM, mosel, Tyskland

Kalvemørbrad med græskarpuré samt bagte græskar, syltet sennepskort, confiteret løg, pommes Anna med trøffel mayonnaise og pommes souffle, tallerkensmækkere og skysauce med madagascarpeber
Crozes Hermitage, Maison Les Alexandrins
Chateauneuf-du-Pape Les Sinard, Perrin

Is på hvid chokolade med passionsfrugt dyppet i mørk chokolade, kokos og chokoladecrumble serveret med lun passionsfrugtssauce
Riesling Auslese, Weingut Nigl, Østrig

Sprød hjemmebagt kransekage
Cremant Blanquette de limeoux

Natmad

Restaurants Bühlmanns nytårs hotdog med hjemmelavet sylt og sprødt
Scheelsmindes egen brygget øl med timian og egen honning