Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Konfirmation på Scheelsminde

Nu er det nu – konfirmanden skal holde sin første, store fest. Sommerfuglene basker i maven – ikke kun hos konfirmanden – men sikkert også hos mor og far, der bemærker at konfirmanden går fra at være barn til ung. Det er en stor dag. På Scheelsminde tager vi os af alt det praktiske, så I alle kan nyde hinanden og dagen. Vi har hyggelige lokaler, og i vores store, smukke park kan I lege, strække ben og få en god snak.

Sammen med konfirmanden og forældrene bestemmer vi sammen i god tid inden festen, hvad I vil spise, og hvordan I gerne vil have pyntet op til festen. Ofte begynder konfirmationsfesten med en velkomstdrink. Så er de voksne godt beskæftiget, mens den unge pakker sine gaver ud og læser telegrammer. Derefter går I til bords og spiser lidt let og ofte årstidsbestemt. Så er det tid til taler og sange – og bagefter har I masser af tid til snak og hygge omkring kaffen, eller I kan gå en tur i vores dejlige park.

De fleste konfirmander vil gerne være med til at planlægge deres konfirmation, så deres fest bliver unik og i konfirmandens ånd. Her tæller både maden og pynten, de vælger, men naturligvis også selve festen. Det er detaljerne, der tæller.

Skriv til os, hvis I har spørgsmål eller måske gerne vil besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre konfirmandens dag til noget specielt.