Sommerens opholdstilbud

Inkl. gratis morgenmad og sommercocktail

Tak for og til sommeren 2023. Vejret artede sig ikke helt i højsommeren, men dette til trods har vi haft en helt forrygende sommer på herregården.

Vi har nydt alle jer skønne gæster, der har besøgt os over sommeren og som har benyttet vores dejlige sommertilbud. 

Med den skønne modtagelse og tilbagemelding på sommertilbuddet kan du godt holde øje med siden her i 2024, hvor vi forventer at forkæle dig med endnu mere sommerglæde.

15% rabat på overnatning

Inkl. gratis morgenmad og sommercocktail

Cocktails på terrassen, gåture i herregårdsparken og lune nætter. Brug sommeren i Nordens Paris og snup en dejlig overnatning på vores charmerende herregård. Hele sommeren fra 6. juni – 20. august kan du få 15 % rabat på alle overnatninger inklusiv gratis morgenmad og en skøn sommercocktail. 

Alle overnattende gæster har fri adgang til Oasen – vores skønne afslapningsområde med swimmingpool, jacuzzi og hyggelige loungemøbler. Og naturligvis til vores store parkområde, der indbyder til gåture og hyggelige timer i solen. 

Book online, på telefon: 9818 3233  eller på mail: scheelsminde@scheelsminde.dk.

Rabatkode: sommer15

Gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Gratis sommercocktail

Med hjemmelavede ingredienser

Når du booker vores sommertilbud vil du få mulighed for at nyde en forfriskende sommercocktail, der er skabt af vores talentfulde og anerkendte Hotelchef, Nadia Bach. Nadias  ekspertise er en garanti for en udsøgt oplevelse. Du kan se frem til at smage en eksklusiv cocktail, der er fremstillet med omhu ved brug af hjemmelavede ingredienser og spiritus af allerhøjeste kvalitet. Dette er den perfekte måde at indlede din sommerferie på, hvor du kan forkæle dine smagsløg og nyde øjeblikket i fulde drag.

Herregårdsstemning tæt på byen

Få kilometer til centrum

På Scheelsminde får du det bedste fra begge verdener. Når du opholder dig på herregården er du omgivet af idyl, smuk natur og rolige omgivelser – men kun få kilometer fra hotellet ligger Aalborg centrum. Her kan I mærke storbyens puls og gå på opdagelse i byens mange seværdigheder og aktiviteter. 

Når du booker direkte hos os har du desuden mulighed for at låne en gratis cykel.

Det sker i Aalborg

Hele sommeren kan du opleve spændende events og seværdigheder i hele Nordjylland.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.