Ta' på et magisk vinterferieophold for hele familien

Spar 15% og få lidt ekstra med gratis

Du kan godt begynde at glæde dig. Vinterferien står for døren og det betyder tid til ekstra nærvær, hygge og forkælelse.

Scheelsminde er ikke kun er for voksne, men for hele familien. Nogle af de helt store oplevelser i restauranten er tilegnet det voksne publikum, mens andre har vundet stor indpas hos hele familien, så tøv ikke med hverken at medbringe store eller små – vi elsker nemlig også de mindre gæster!

Vores Gastronomi 6 Ophold er helt perfekt for både familien, parret, veninder og venner. I anledningen af vinteren giver vi 15% på netop dette ophold og inkluderet er vores luksuriøse morgenmadsbuffet samt Bühlmann sødt og kaffe efter middagen. 

Tilbuddet er gældende ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til receptionen på +45 98182333 – benyt rabatkoden “gastro15”.

Vi glæder os til at skabe magiske oplevelser med alle – store som små!

KAMPAGNEKODE: GASTRO15

Det får du med Gastronomi 6 Opholdet

Saltede snacks og chokolade ved ankomst
Restaurant Bühlmanns Gastronomi 6 (3 snacks og 3 retter)
Kaffe og Bühlmann sødt efter middagen
Overnatning i romantisk dobbeltværelse
Fri adgang til oasen med pool, jacuzzi & sauna
Lækker morgenbuffet inden afrejse

Pris for 2 personer: 2133,- (førpris 2510,-)
Tillæg pr. barn (4-12 år): 642,- (førpris: 755,-)

En lille Oase til store og små

Afslapning, hygge og sjov

Når du booker et ophold på Scheelsminde, har du altid fri adgang til Oasen – vores dejlige område med indendørs swimmingpool, jacuzzi og sauna. Derudover finder du også loungemøbler, hvor du kan slappe af og nyde stille musik. 

Oasen er åben for gæster hver mandag – lørdag fra kl. 8-22 og hver søndag fra kl. 8-17. 

GRATIS KAFFE OG BÜHLMANN SØDT

Afslut middagen helt perfekt

Hvem elsker ikke chokolade?

Når du booker vores vinterferietilbud følger der en helt perfekt afslutning med til middagen. Nemlig kaffe fra Bühlmanns egen kaffefarm samt lækre søde fristelser. 

 

GRATIS MORGENMAD

En fantastisk start på dagen

Du kan også glæde dig til en luksuriøs morgenbuffet, der rammer lige i hjertet ag enhver morgenmads-elsker. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

morgenmad

DEt sker i aalborg i vinterferien

Vinterferien i Aalborg er spækket med oplevelser for hele familien og for alle sanser – og ikke mindst for de yngste. Så tag hinanden i hånden og gå ud og få en sjov og aktiv dag for store og små og kom tilbage på hotellet til en fantastisk oplevelse i restauranten og hygge på hotelværelset efterfølgende.