Gør noget godt for dig selv og én du har kær

Spar 15% på Gastronomi 6 Ophold inkl. kaffe med Bühlmann sødt & morgenmad

På Scheelsminde i Aalborg vil vi gøre vores ypperste for, at du får en helt fantastisk start på 2023 med en sjælden rabat på vores populære Gastronomi 6 Ophold. Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at gøre noget godt for krop og sjæl. Elsker du madoplevelser og hyggelige omgivelser, så er et Gastronomi 6 Ophold ren balsam for sjælen!

Tilbuddet kan indløses indtil til 31. marts med check-in mandag til lørdag.

Benyt tilbuddet ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til receptionen på 98182333. Når du booker dit ophold, skal du blot benytte kampagnekoden: gastro15, hvorefter de 15% fratrækkes prisen på et Gastronomi 6 Ophold og de øvrige gratis lækkerier følger trop.

Normalpris pr. person: 1.255,-
Nu KUN 1.067,-

 

Kampagnekode: gastro15

Gastronomi 6 middagen

Snacks ved ankomst og middag med 6 gastronomiske serveringer

I kan godt begynde at glæde jer. Når I booker et Gastronomi 6 Ophold bliver I forkælet!

Opholdet begynder med saltede snacks og eksklusiv chokolade på værelset. Chokoladen er fyldt med en creme på kaffe fra Familien Bühlmanns egen kaffefarm i Guatemala. 

Når I har nydt lækkerierne, kan I bruge eftermiddagen på at udforske vores smukke naturomgivelser. I kan også tage ind til Aalborg centrum, hvor der både er mulighed for at opleve historiske bygninger og hyggelige gågader fyldt med spændende butikker og grønne områder eller I kan nyde en svømmetur eller læne jer tilbage i Jacuzzien i vores lille Oase. 

Om aftenen venter en gastronomisk oplevelse bestående af 3 snacks og 3 retter, der sætter sanserne i spil.

Opholdet indeholder:

Saltede snacks og chokolade ved ankomst
Restaurant Bühlmanns Gastronomi 6 (3 snacks og 3 retter)
Kaffe og Bühlmann sødt efter middagen
Overnatning i romantisk dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet inden afrejse

Pris for 2 personer: 2133,- (førpris 2510,-)

Gratis Kaffe og Bühlmann Sødt

Afslut middagen helt perfekt

Når du booker vores vintertilbud på Gastronomi 6 opholdet, følger der en helt perfekt afslutning med til middagen. Nemlig kaffe fra Bühlmanns egen kaffefarm samt lækre søde fristelser. 

morgenmad

Gratis morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker vintertilbuddet, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Herregårdsidyl

Med lille Oase & tæt på byen

På Scheelsminde får du det bedste fra begge verdener. Når du opholder dig på herregården er du omgivet af idyl, smuk natur og rolige omgivelser og har tilmed fri adgang til vores lille Oase med opvarmet pool og jacuzzi. Og kun få kilometer fra hotellet ligger Aalborg centrum. Her kan I mærke storbyens puls og gå på opdagelse i byens mange butikker, seværdigheder og aktiviteter.

Prioriter dig selv og det der gør dig glad

Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at gøre noget godt for krop og sjæl. Er du typen, der elsker madoplevelser og hyggelige omgivelser, så bør du unde dig selv at prøve dette Gastronomi 6 Ophold.