Forsød den triste vintertid med et Vinterophold
Kun 995,- pr. person

Vinterophold for 2 personer til 1990,-

Inkl. chokolade & snacks, bobler før middagen samt 6 serveringer i Restaurant Bühlmann

På Scheelsminde i Aalborg vil vi gøre vores ypperste for, at du får en helt fantastisk start på 2024 med et forkælende Vinterophold. Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at gøre noget godt for krop og sjæl. Elsker du madoplevelser og hyggelige omgivelser, så er et vinterophold på herregården ren balsam for sjælen!

Tilbuddet kan indløses indtil til 31. marts med check-in mandag til lørdag.

Når du booker dit ophold, skal du blot benytte kampagnekoden: Vinter2024, vælge et standard dobbeltværelse og dernæst ser du Vinteropholdet. Du kan også booke på telefon: 98183233.

For 1990,- får I alt dette til 2 personer:

Saltede snacks og chokolade på værelset
Et glas bobler til at starte middagen på
Gastronomi 6 (3 snacks & 3 retter) på Restaurant Bühlmann
Overnatning i romantisk dobbeltværelse
Morgenbuffet med hjemmelavede og lokale specialiteter inden afrejse

Kampagnekode: Vinter2024

Gastronomi 6

Middag med 6 gastronomiske serveringer

Når I har nydt lækkerierne på værelset, kan I bruge eftermiddagen på at udforske vores smukke naturomgivelser. I kan også tage ind til Aalborg centrum, hvor der både er mulighed for at opleve historiske bygninger og hyggelige gågader fyldt med spændende butikker og grønne områder eller I kan nyde en svømmetur eller læne jer tilbage i Jacuzzien i vores lille Oase. 

Om aftenen venter en gastronomisk oplevelse bestående af 3 snacks og 3 retter, der sætter sanserne i spil på prisbelønnede Restaurant Bühlmann. Og for at gøre det endnu bedre forkæler vi jer med et glas bobler inden første servering.

morgenmad

Skøn morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker vintertilbuddet, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Herregårdsidyl

Med lille Oase & tæt på byen

På Scheelsminde får du det bedste fra begge verdener. Når du opholder dig på herregården er du omgivet af idyl, smuk natur og rolige omgivelser og har tilmed fri adgang til vores lille Oase med opvarmet pool og jacuzzi. Og kun få kilometer fra hotellet ligger Aalborg centrum. Her kan I mærke storbyens puls og gå på opdagelse i byens mange butikker, seværdigheder og aktiviteter.

Prioriter dig selv og det der gør dig glad - vi glæder os til at forkæle dig