Hold barnedåb i Aalborg på Scheelsminde

Glæd dig til en smuk dag i nogle af byens mest hyggelige rammer

Hos Scheelsminde har vi faciliteterne til at gøre mange forskellige arrangementer og og selskaber til noget helt særligt. Det gælder også for den traditionsrige dåbsfest, som du kan få i det format, der bedst opfylder dine og dine gæsters behov. For dit arrangement bliver planlagt i tæt samarbejde mellem dig og vores erfarne eventpersonale – herefter kan du koncentrere dig om at få en hyggelig og smuk dag med familie og venner, mens vi sørger for, at arrangementet kører helt som planlagt.

Du og dine gæster vil få mulighed for at nyde lækker mad fra vores anerkendte restaurant, og vi sørger naturligvis også for kaffe, kage og alt, hvad du ønsker dig i forbindelse med den forestående barnedåb. I Bühlmanns regi gør vi alt for at sikre de perfekte rammer for livets store begivenheder.

Vi hjælper med at skabe festen for dig

Kontakt os i dag, hvis du har en konkret forespørgsel til dåbsfesten, eller gerne vil høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, når det handler om et stil- og stemningsfuld barnedåb i Aalborg. Vi ved af erfaring, at den gode dag begynder med at have den gode lokalitet og et imødekommende personale, som er med til at skabe dagen med udgangspunkt i dine præferencer og behov.

Send en mail til event@scheelsminde.dk, eller ring til hotellet på telefon +45 98 18 32 33 for at få en snak om mulighederne. 

Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at booke selskabslokalerne.

Lad vores anerkendte restaurant hjælpe med at skabe en mindeværdig begivenhed

Læs mere om mulighederne for brunch eller frokost m.m.

Ønsker du en uformel sammenkomst efter din barnedåb, står vores anmelderroste restaurant til rådighed med forskellige gode muligheder. Her kan du blandt andet bestille en dejlig brunch, som du og dine gæster kan nyde gennem en dåbsfest, der strækker sig over nogle timer. Her vil gæsterne naturligvis også blive budt på kaffe fra vores egen kaffefarm i Guatemala samt et udvalg af forskellige friske juicer.

 

Du kan også byde dine gæster på en udsøgt 6- eller 10-retters menu, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. I vores selskabsbrochure kan du læse mere om vores tilgang til at skabe store oplevelser, hvor middagen eller muligheden for brunch spiller perfekt sammen med de skønne rammer i vores historiske herregård i Aalborg.

Glæd dig til en smuk dag, hvor du trygt kan overlade det hele til os

Overlad det praktiske til os

Lige fra, at du og dine gæster træder ind i caféen og til at sammenkomsten slutter, sørger vi for at tage os godt af dig og dit selskab. Efter at vi har indgået en aftale om dagens forløb, er der intet andet tilbage end at koncentrere dig om at være sammen med venner og familie. 

En barnedåb er en vigtig dag, som står i familiens tegn. Og har du brug for det helt perfekte sted, hvor alt er, som det skal være, så kontakt os og se frem til en dag, hvor jeres gæster forkæles efter alle kunstens regler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Book en uforpligtende snak & fremvisning

Lad Scheelsminde indfri jeres drømme om den perfekte barnedåb