Ophold på Scheelsminde

Et ophold på vores herregård kombinerer prisbelønnet gastronomi med smukke omgivelser og skaber oplevelser, du sent vil glemme.

Tag en pause fra hverdagen – book et ophold på vores herregård i Aalborg. Forkæl jer selv med en lille ferie i hyggelige omgivelser, hvor I kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen, og få et tiltrængt pusterum på et af vores hyggelige hotelværelser.

Om dagen kan I nyde kulturoplevelser i Aalborg eller gå på opdagelse i de natursmukke omgivelser omkring vores herregård. Om aftenen forkæler vi jeres smagsløg i vores anerkendte og prisbelønnet Restaurant Bühlmann.

Hvis I leder efter den helt store gourmetoplevelse, kan vi varmt anbefale vores Récit-ophold, hvor I bliver taget med på en helaftensoplevelse med 18 serveringer med tilhørende vinmenu. Vi tager jer med på en gastronomisk rejse af klassiske og simple serveringer der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

Vores lækre morgenmad er altid en del af vores ophold. Morgenmaden scorer 4,8 flotte point på en skala fra 1-5, når vores gæster bedømmer vores morgenmad – så I kan godt begynde at glæde jer.

Fra 12/11-2021 skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas for at benytte vores bar- og restaurantområde. 

Book ophold