Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Ophold på Scheelsminde

Glæd jer til et ophold i skønne omgivelser, forkælelse i vores pool og jacuzzi og hyggelig herregårdsstemning i centrum af Aalborg.

Et ophold på Scheelsminde kombinerer prisbelønnet gastronomi med smukke omgivelser og skaber oplevelser du sent vil glemme.

Tag en pause fra hverdagen – book et ophold på vores herregård i Aalborg. Forkæl jer selv med en lille ferie i hyggelige omgivelser, hvor I kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen, og få et tiltrængt pusterum på et af vores hyggelige hotelværelser.

Om dagen kan I nyde kulturoplevelser i Aalborg eller gå på opdagelse i de natursmukke omgivelser omkring vores herregård. Om aftenen forkæler vi jeres smagsløg i vores anerkendte Restaurant Bühlmann.

Vi tilbyder ophold for enhver smag og sørger for, at jeres ferie bliver helt perfekt, uanset om I leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller I vil stikke af på en romantisk weekend.

Vores lækre morgenmad er altid en del af vores ophold. Morgenmaden scorer 4,8 flotte point på en skala fra 1-5, når vores gæster bedømmer vores morgenmad – så I kan godt begynde at glæde jer.