Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Ophold på Scheelsminde

Glæd jer til smukke omgivelser, fantastisk gastronomi, forkælelse i vores spa og hyggelig herregårdsstemning. Scheelsminde er en ægte oase lige midt i byens puls.

Tag en pause fra hverdagens trummerum – book et ophold på herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg. Forkæl jer selv med en lille ferie i hyggelige omgivelser, hvor I kan nyde skøn mad og udsøgte vine, dase ved poolen, og få et tiltrængt pusterum på et af vores hyggelige hotelværelser.

Om dagen kan I nyde kulturoplevelser i Aalborg eller dyrke sport, og om aftenen forkæler vi jeres smagsløg i vores anerkendte brasserie- eller gourmetrestaurant.

Vi tilbyder weekendophold for enhver smag og sørger for, at jeres ferie bliver helt perfekt, uanset om I leder efter den helt store gourmetoplevelse, den perfekte golfweekend, et festligt nytår, eller I vil stikke af på en romantisk weekend på vores smukke herregård.

Vores lækre morgenmad er altid en del af vores ophold. Morgenmaden scorer 4,8 flotte point på en skala fra 1-5, når vores gæster bedømmer vores morgenmad – så I kan godt begynde at glæde jer.