Hold din næste firmafest på Scheelsminde i Aalborg

Se mulighederne for at holde firmafest i vores hyggelige lokaler

Skal der være firmafest med gode grin og en skøn stemning, hvor hverdagens rammer løsner sig en smule? Så har du muligheden for at få os til at hjælpe dig med at afholde det perfekte firmaarrangement på vores historiske herregård i Aalborg med lækker mad og alt, hvad der ellers hører sig til på en festlig aften.

Vi har rammerne og erfaringen til at sikre en festlig aften i Aalborg

Vores erfarne eventpersonale har stor erfaring med at skabe de perfekte rammer til en firmafest i Aalborg, der passer til jeres virksomhedskultur og imødekommer jeres særlige ønsker. Vi hjælper også meget gerne med at arrangere underholdning i form af musik, shows eller andet, der kan være med til at gøre aftenen til en, man vil huske længe. 

Firmafester i Aalborg med kvalitet og god service hele vejen igennem

Scheelsminde er i dag et sted, som har ry for at være stedet, man holder firmafest, hvis maden og lokationen er prioriteret højt. Vores prisbelønnede Restaurant Bühlmann står klar til at levere en fabelagtig oplevelse, som spiller sammen med det stilfulde udtryk, du vil opleve på vores herregårdshotel. Det gælder uanset om du skal holde julefrokost, sommerfest, reception eller andet, der vedrører arbejdspladsen – her får du en unik oplevelse af kvalitet, som er skabt i tæt samarbejde mellem vores eventansvarlige og dig.

 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe din næste firmafest i Aalborg

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig, hvor du fortæller os om dine ønsker og behov i forbindelse med festen. Herefter hjælper vi dig med at sammensætte et program for dit event, som arrangeres ud fra dine præferencer.  Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi til en åben og uforpligtende snak med vores selskabsansvarlige. Det er en god ide at booke et møde – for så afsætter vi den nødvendige tid til at vejlede dig bedst muligt.

Charmerende omgivelser, gourmetmad og mulighed for overnatning

Læs mere om de specifikke muligheder for at holde din fest hos os

Der er mange gode grunde til at vælge vores skønne herregård som lokation for din næste firmafest i Aalborg. En er naturligvis, at herregårdsmiljøet i sig selv er med til at sætte tonen for en fornem aften. Men dertil kommer vores mad, som tager udgangspunkt i Restaurant Bühlmanns velrenommerede gastronomi. Endelig er der mulighed for at booke værelser til overnatning i forbindelse med festen. Og når du vælger at holde din firmafest hos os i Aalborg, tilbydes dette til en fordelagtig pris.

Du kan finde inspiration til dit arrangement i vores aktuelle selskabsbrochure, hvor du kan læse mere om stedet, vores gastronomiske koncept og praktiske informationer, inden du vælger at kontakte os. Har du spørgsmål til til faciliteter eller muligheder, der ikke er nævnt i brochuren eller her på hjemmesiden, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 18 32 33.
Hent brochure med information om vores festlokaler i Aalborg

Overnatning i forbindelse med festen

Afslut dagen med manér

I forbindelse med afholdelse af fester og selskaber, kan det være rart at slippe for hjemtransporten. Vi tilbyder naturligvis overnatning til dig og dine gæster efter arrangementet. Vores herregård byder på 94 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede og lokale specialiteter.

Har du brug for hjælp vedrørende firmafest i Aalborg? – Kontakt os på event@scheelsminde.dk

Få en personlig rundvisning og hør mere om mulighederne

Har du lyst til at besøge Scheelsminde og se lokalerne, inden du beslutter dig for at holde din firmafest i Aalborg her, er du meget velkommen til at komme forbi. Her vil vi naturligvis også kunne sætte dig bedre ind i de muligheder, der er i de forskellige lokaler, så du allerede her kan vurdere, om det er det rigtige sted til jeres fest.

Vi bestræber os altid på at levere en personlig oplevelse, som er skræddersyet til alle de gæster, vi får. Derfor er det en rigtig god ide med et besøg, hvor du kan få et godt indblik i de unikke muligheder, vi tilbyder på Scheelsminde, mens vi også kan få etableret en god dialog, der danner grundlaget for, at dit kommende arrangement bliver en succes.

Vi glæder os til at høre fra dig.