Overnatning på Scheelsminde i Aalborg

Få indblik i indretning og muligheder i vores forskellige værelsestyper

Med 94 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser, er den gamle herregård Scheelsminde det perfekte sted at slappe af og tage en overnatning i Aalborg – uanset om du er på ferie eller skal lade batterierne op til en effektiv arbejdsdag.

Alle vores stemningsfulde værelser er indrettet med eget bad og toilet, kaffe- og te-faciliteter, gratis Wi-Fi samt tv. Derudover er morgenmad og fast check-in/check-out inkluderet i prisen. I forbindelse med din overnatning i Aalborg på hotel Scheelsminde kan du desuden frit benytte vores skønne og rolige pool- og jacuzzi-område Oasen.

Se de forskellige muligheder for overnatning på Scheelsminde i Aalborg

Glæd dig til en overnatning, hvor komfort og charme spiller sammen i skøn forening for at skabe det allerbedste for dig. Vi tilbyder dig en række forskellige værelsestyper, som giver dig mulighed for at vælge præcis den indkvartering, der passer til dine behov og ønsker. 

Her ser du en kort introduktion til alle de muligheder, vi har på Scheelsminde, som du kan vælge imellem.

JUNIORSUITE

En overnatning i vores juniorsuite er ren forkælelse. Værelserne er rummelige og har eget badekar, stor dobbeltseng og hyggeligt sofaområde.

Scheelsminde_superior_jun22_web_low

SUPERIORVÆRELSE

Vores superiorværelse byder på nyrenoveret badeværelse, god plads ved arbejdsbordet, lænestol og åben garderobe.

FAMILIEVÆRELSE

Vores familieværelser er rummelige, indrettet med hems og har fire sovepladser til rådighed. Et oplagt valg til familien med børn.

Scheelsminde_standarddouble_jun22_web_low_5

DOBBELTVÆRELSE

Vores dobbeltværelser er lyse og indrettet i hyggelig herregårdsstil. Der er mulighed for at få værelset med to enkeltsenge (twin beds).

Scheelsminde_singleroom_jun22_web_low

ENKELTVÆRELSE

Vores enkeltværelser byder på nyrenoveret badeværelse og er indrettet i en charmerende herregårdsstil med nordisk elegance.

Stilfuld indretning i herregårdens ånd

Få indblik i indretning og muligheder i vores forskellige værelsestyper

Der er lagt stor vægt på indretning og stil i hvert enkelt af vores forskellige værelsestyper. Uanset om du vælger en af suiterne eller har brug for et enkeltværelse, har vi gjort vores ypperste for at indrette et funktionelt rum, som skal give dig det, du har brug for og lidt mere til. 

Her finder din overnatning i Aalborg sted på det, der historisk set har været længerne på herregården Scheelsminde. Det giver et æstetisk anderledes men hyggeligt udtryk, som bidrager til den unikke stemning, der hersker her på hotellet. Stilen på værelserne er derfor holdt klassisk og elegant med en velfungerende balance mellem det traditionelle og det nutidige. Hos Bühlmann ønsker vi nemlig altid at give dig en ganske særlig oplevelse, der skabes i samspillet mellem værelserne, loungen, poolområdet, den anerkendte restaurant og herregårdsparken og bindes sammen af vores ufravigelige fokus på det gode værtskab.

 

 

For os ligger hyggen og kvaliteten af din oplevelse i at skabe et behageligt sted til overnatning i Aalborg. Et sted med karakter, som giver dig et eksklusivt afbræk fra hverdagen, når du er afsted for at skabe gode minder eller at arbejde fokuseret og inspireret. Det kræver givetvis noget mere end blot en seng at sove i – og det finder du i vores moderne herregårdsmiljø, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje.

Du kan læse mere om værelsernes individuelle karakter og indretning, så du har mulighed for at vurdere, hvilken type overnatning i Aalborg, du personligt får mest ud af.

Find den overnatning i Aalborg, der passer til dine behov

Vi rummer forskellige værelser til forskellige behov

Uanset om du er på forretningsrejse, en romantisk retræte eller på eventyr i Aalborgs og Nordjyllands kulturelle udbud, vil du altid kunne finde dig godt tilpas her i vores velindrettede herregårdshotel. Vi bestræber os hele tiden på at skabe de perfekte rammer til en overnatning i Aalborg, præcis som du har brug for den. Derfor er Scheelsminde et sted, hvor du finder værelserne, hvor du og eventuelt dine medrejsende kan nyde godt af den helt særlige Bühlmann-oplevelse, samtidig med at du oplever områdets rige historie og stemning.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål i forbindelse med din overnatning i Aalborg?
Nedenfor kan du se svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet i forbindelse med booking af værelser på vores historiske hotel. 


Du kan altid finde din overnatning på Scheelsminde i Aalborg til den bedste pris på vores hjemmeside. Finder du prisen lavere et andet sted online, så kontakt os gerne – så matcher vi naturligvis den pris, du har fundet opholdet til.

Der er desuden andre fordele ved at booke din overnatning i Aalborg direkte hos os. De inkluderer blandt andet gratis morgenmad, kaffe to-go, når du checker ud, og muligheden for at checke ind allerede så snart, dit værelse er klargjort til dig. Du kan læse mere om fordelene her.

Hos Bühlmann er bæredygtighed et gennemgående tema. Det ses og mærkes også på vores værelser. Her har vi blandt andet stillet økologisk håndsæbe, shampoo og conditioner fra Meraki frem på badeværelset, bøjlerne er lavet af genanvendte materialer, og desuden gør vi altid værelserne rene ved hjælp af miljøcertificerede midler.

Du kan læse mere om vores ambitiøse bæredygtighedsmål på vores side om det overordnede tiltag, vi kalder for Bühlmann Believe.   

Vi vil gerne give dig mulighed for at mærke lidt af det særlige bühlmannske fokus på det gode værtskab, allerede inden du ankommer til vores herregårdshotel i Aalborg. Derfor er du meget velkommen til at ringe til os på +45 98183233 eller skrive til os på scheelsminde@scheelsminde.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.