Overnatning i ægte herregårdsstil

Med 94 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser, er den gamle herregård Scheelsminde i Aalborg det perfekte sted at slappe af, uanset om du er på ferie eller skal lade batterierne op til en effektiv arbejdsdag.

Alle vores stemningsfulde værelser er indrettede med eget bad og toilet, kaffe- og tefaciliteter, gratis wi-fi og tv. Derudover er morgenmad inkluderet i prisen, og alle vores gæster kan frit benytte vores lækre pool- og jacuzziområde. Vi har naturligvis også specialudstyrede værelser til gæster med nedsat mobilitet.

Har du hund? Det er ikke noget problem. På Scheelsminde kan du tage din hund med mod et gebyr på 500 kroner pr. nat.

For at booke et værelse på hotellet, skal du være fyldt 18 år. 

Book værelse


Standard enkeltværelse

Læs mere

Standard dobbeltværelse

Læs mere

Superiorværelse

Læs mere

Familieværelse

Læs mere

Juniorsuite

Læs mere


Registreringskort

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive samt fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Check in

På Scheelsminde har vi et digitalt nøglesystem, så du selv har mulighed for at checke ind ved ankomst. På ankomstdagen modtager du en personlig nøglekode på SMS, som du skal indtaste på dørlåsen til dit værelse. Hvis du selv skal betale for dit ophold, får du tilsendt et betalingslink dagen før dit ophold. Du modtager ligeledes vores hotelinfo på SMS, hvor du har mulighed for at chatte med receptionen. På afrejsedagen modtager du en ny SMS med et link, som kan bruge til at checke ud med – når du har godkendt eventuel betaling, checker du ud online og er klar til at tage afsted.