Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Overnatning i ægte herregårdsstil

Med 90 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser, er den gamle herregård Scheelsminde i Aalborg det perfekte sted at slappe af, uanset om du er på ferie eller skal lade batterierne op til en effektiv arbejdsdag.

Alle vores stemningsfulde værelser er indrettede med eget bad og toilet, kaffe- og tefaciliteter, gratis wi-fi og tv. Derudover er morgenmad inkluderet i prisen, og alle vores gæster kan frit benytte vores lækre poolområde med to jacuzzibade.

Har du hund? Det er ikke noget problem. På Scheelsminde kan du tage din hund med mod et gebyr på 500 kroner pr. nat.

Vi har naturligvis også specialudstyrede værelser til gæster med nedsat mobilitet.

Fra søndag – tirsdag holder vi lukket efter morgenmaden, men der er mulighed for at bestille en varm ret, sandwich eller salat. 

Book et værelse

Standard enkeltværelse

Læs mere

Standard dobbeltværelse

Læs mere

Superiorværelse

Læs mere

Familieværelse

Læs mere

Juniorsuite

Læs mere

Autorisation 

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in taget en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når i ankommer på hotellet, bliver i bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.