SCHEELSMINDE

herregårdsstemning tæt på centrum

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer.

Hotellet har 94 moderne og hyggelige værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling og opdatering for at sikre, at du som gæst både kan nyde opholdet og samtidig lade op til en effektiv arbejdsdag. Vi tilbyder naturligvis mange typer af ophold – fx gourmetophold og golfophold.

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serverer vi såvel gourmetmad af international standard med friske og lokale råvarer samt lækre brasserieretter med fokus på fransk gastronomi. Velkommen til store madoplevelser.

Vores konferencecenter har plads op til 80 gæster. Her er alle tænkelige tekniske faciliteter. Restauranten står til alles rådighed, og så tilbyder vi overnatning i vores veludstyrede enkelt- og dobbeltværelser – alle med TV, gratis wi-fi og arbejdsbord.

en del af familien bühlmann

hotel & gastronomi

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Scheelsminde består koncernen også af Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg og Pier 5 Hotel i Aalborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. 

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden.