SCHEELSMINDE

Herregårdsstemning tæt på Aalborg centrum

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer. Hotellet byder på 94 charmerende værelser, fest- og selskabslokaler, møde- og konferencefaciliteter med plads op til 80 gæster samt prisbelønnet gourmet. 

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serverer vi gourmet af international standard med friske og lokale råvarer samt à la carte med fokus på fransk gastronomi. 

 

årets bo & spis 2021

I november 2021 blev Scheelsminde kåret som vinder af den anerkendte
pris “Årets Bo & Spis”, som uddeles af Den Danske Spiseguide.

GREEN KEY CERTIFICERET

Scheelsminde er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

en del af familien bühlmann

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden.