RESTAURANT BÜHLMANN

PRISBELØNNET GOURMET

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores Schweiziske rødder og herregårdens historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser.

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte aften, med smuk placering lige over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse.

Velkommen til Restaurant Bühlmann.

anmeldelser & pRISER

ÅRETS BO & SPIS

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Nogen af de nyeste anmeldelser er kåringen som “Årets Bo & Spis” af Den Danske Spiseguide samt 6/6 gafler fra Nordjyske.

  • Nordjyske 2022, 6/6 gafler fra
  • Jyllandsposten 2021, 6/6 stjerner fra Niels Lillelund
  • Den Danske Spiseguide 2021, modtagelse af “Årets Bo & Spis”
  • Den Danske Spiseguide 2021, rating: EUROPA EXCLUSIVE ELITE. Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er, at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Nordjyske 2018, 6/6 gafler
  • Årets Kok 2017, 3. plads
  • White Guide Nordic 2016/2017, anbefaling
  • Den Danske Spiseguide 2016, rating: 3 stjerner
  • Den Danske Spiseguide 2016, slutnomineret til “Årets Gennembrud”
  • Nordjyske 2015, 5/6 gafler

RÉCIT & gastro

Glæd dig til en uforglemmelig sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns gastronomi.

À la carte

I vores nyrenoveret restaurant kan du nyde lækre à la carte-retter sammensat af årstidens bedste råvarer, vores Schweiziske rødder samt herregårdens spændende historie.

frokost

På Restaurant Bühlmann byder vi indenfor til lækre frokostretter, der enten kan nydes i vores nyrenoverede restaurant eller på vores overdækket terrasse med varmere.

køkkenchef christian nurup

PRISBELØNNET GOURMET

I spidsen for Restaurant Bühlmann står Køkkenchef Christian Nurup. Han kombinerer sine erfaringer fra det klassiske, franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer, herregårdens historie samt Schweiziske rødder. Du kan se frem til årstidsbetonet gastronomi baseret på de bedste råvarer håndplukket af Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Christian har tidligere erfaring som souschef på bl.a. danske Michellin restauranter såsom Søllerød Kro, Restaurant Kul samt på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter. Oplev Christians kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård i klassiske à la carte-retter eller vores prisbelønnede gastronomiske menuer.

caviarsmagning

4 slags luksus caviar

Prøv Restaurant Bühlmanns populære caviarsmagning, hvor vi præsenterer fire forskellige typer af eksklusiv caviar fra Rossini Caviar. Hertil serverer vi purløg, creme fraiche samt sprødt. 

Vi afholder gerne caviarsmagningen i én af vores hyggelige kroge – eksempelvis nede i vores gamle og hyggelige vinkælder, der er placeret på hotellets underetage. 

Caviar-1600px

private dining

gourmet i egne rammer

Med vores Private Dining koncept har du mulighed for at opleve prisbelønnet gourmet fra Restaurant Bühlmann i intime rammer.

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og madoplevelsen i fokus. Vi tilbyder Bühlmanns Récit eller en af vores gastronomimenuer som private dining. 

Kontakt os på enten telefon: +45 9818 3233 eller mail: event@scheelsminde.dk for yderligere information om private dining.

RESERVÉR PLADS

Vi oplever stor travlhed på Restaurant Bühlmann,
og vi anbefaler derfor at du booker bord inden ankomst.