Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Restaurant Bühlmann

 

Velkommen til Restaurant Bühlmann på Scheelsminde.
Restaurant Bühlmann er prisbelønnet gourmet og à la carte serveret i smukke omgivelser på vores herregård i centrum af Aalborg.

Restaurant Bühlmann ser vi maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores rødder i det Schweiziske samt herregården Scheelsmindes historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser med respekt for de klassiske dyder. I køkkenet er der nemlig altid plads til de små justeringer, som gør at maden smager lidt, som den gjorde i gamle dage.

Vi glæder os til at tage dig med på en rejse af klassiske og simple serveringer der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue. Vi præsenterer årstidens nuancer, friskheden, sprødheden, de koncentrerede smage – ja kort fortalt, alt det vi bedst kan lide, blandt det vi ser lige udenfor, lige nu.

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte aften, med smuk placering lige over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse.

I spidsen for restauranten står Køkkenchef Christian Nurup, der sammen med vores dedikerede og kreative team af kokke og tjenere, er parate til at give dig en oplevelse du sent vil glemme. Christians kompromisløse tilgang til råvarer vil du smage i Bühlmanns Récit, vores gastronomimenuer såvel som i à la carte-retterne.


Bühlmann Gastronomi & à la carte

Nyd en bid af toppen af nordjysk gastronomi med en lækker frokost eller middag i Restaurant Bühlmann, hvor vi indbyder dig til at gå på opdagelse i Bühlmanns Gastronomi eller vores à la carte-retter sammensat af årstidens bedste råvarer, vores Schweiziske rødder og herregårdens historie.

Bühlmanns Gastronomi er helaftensoplevelser bestående af 6 eller 10 serveringer, der præsenterer dig for vores fortolkning af årstidens nuancer. Glæd dig til en rejse der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

I Restaurant Bühlmann har du glæde af smukke rammer placeret lige over vores flotte herregårdspark, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Vores 150 kvadratmeter store balkon med varmelamper indbyder til at nyde maden under åben himmel næsten hele året rundt.

I vores lounge er du meget velkommen til at nyde en drink inden middag eller en veltilberedt kaffe lavet på bønner fra familiens egen kaffefarm i Guatemala.

 

Menukort frokost

Menukort aften


Forårets Gastro Menu

I anledning af forårets ankomst har vi sammensat en ny eksklusiv madoplevelse ud af huset. Forårets Gastro Menu kan fås i tre forskellige variationer, så I selv kan bestemme antallet af retter.

Menuen kan bestilles hver onsdag til lørdag, og kan afhentes nemt og sikkert på vores herregård i Aalborg.

 

Læs mere


Private Dining med Bühlmann

Smag på Restaurant Bühlmann i dit hjem og nyd en unik gastronomisk aften i egne rammer med dem du holder af.

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem, med nærvær og madoplevelsen i fokus.

Kontakt os på +45 9818 3233 eller event@scheelsminde.dk for yderligere information om private dining.

 

Læs mere


Køkkenchef Christian Nurup

I spidsen for Restaurant Bühlmann står Køkkenchef Christian Nurup. Christian kombinerer hans erfaringer fra det klassiske franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en kompromisløs passion for kvalitetsråvarer og herregården Scheelsmindes historie og Schweiziske rødder. Det betyder, at du kan se frem til årstidsbetonet gastronomi baseret på de bedste råvarer håndplukket af Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Christian har tidligere tjent som souschef på bl.a. nestoren blandt danske Michelin-restauranter Søllerød Kro, Restaurant Kul, samt på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter.

Oplev Christians smage og kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård lige nu i Restaurant Bühlmanns klassiske à la carte-retter, Gastronomimenuer eller den prisbelønnede Bühlmanns Récit.


Prisbelønnet gourmet

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen. Senest har vi haft fornøjelsen at imponere Den Danske Spiseguide med Bühlmanns Récit, som blev bedømt på Michelin-niveau.

  • Den Danske Spiseguide 2021 Rating.: EUROPA EXCLUSIV ELITE Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Seks ud af seks gafler i Nordjyske, september 2018. 
  • Fem gafler i Nordjyske, oktober 2015.
  • Den Danske Spiseguide 2016 Rating.: 3 stjerner
  • Slutnomineret til Årets gennembrud 2016 i Den danske Spiseguide.
  • Anbefaling i White Guide Nordic i 2016/2017.
  • 3. plads ved Årets Kok 2017.
  • Den Danske Spiseguide 2021: EEE-markering
  • Den Danske Spiseguide 2021: Nomineret til “Årets Bo & Spis”

Bühlmanns Récit

 

Glæd dig til en gastronomisk sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og Restaurantchef og Sommelier Jakob Neve samt resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns Récit. Bühlmanns Récit er vores prisbelønnede madfortælling bestående af 18 serveringer med det bedste fra hav til herregård.

Bühlmanns Récit opleves i Restaurant Bühlmanns gourmetafsnit med smuk placering lige over herregårdsparken, som netop har stillet råvarerne til menuen til rådighed.

Oplev Bühlmanns Récit


Vinkort

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef og sommelier Jakob Neve som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores Restaurantchef Jakob Neve på restaurant@scheelsminde.dk.

Se vinkort

 

 


Smileys

 

Kun det bedste er godt nok for vores gæster. Læs vores smiley-rapport fra Fødevarestyrelsen, og se hvor gode vi er til at sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se kontrolrapporten


Praktisk

 

Hotel Scheelsminde tilbyder gratis parkering lige ved døren.

Ved allergener giv os venligst besked dagen før dit besøg.