Restaurant Bühlmann

Prisbelønnet gourmet og à la carte serveret i smukke omgivelser

På Scheelsminde har november 2021 været en historisk måned, som vi altid vil huske tilbage på med stor glæde og taknemmelighed. Med prisen som “Årets Bo & Spis” og 6 stjerner fra Jyllands-Posten har vi opnået et gastronomisk niveau på Restaurant Bühlmann, som vi er utrolig stolte over.

Der er stor travlhed i vores restaurant, og du bedes derfor booke bord på forhånd. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at benytte vores bar- og restaurantområde.

Om restauranten

 

Frokost

À la Carte

Gastronomi

På Restaurant Bühlmann byder vi indenfor til lækre frokostretter, der enten kan nydes i vores nyrenoverede restaurant eller på vores overdækket terrasse med varmere.

Frokostkort

I vores nyrenoveret restaurant kan du nyde lækre à la carte-retter sammensat af årstidens bedste råvarer, vores Schweiziske rødder samt herregårdens spændende historie.

Aftenkort

Glæd dig til en uforglemmelig sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns gastronomi.

Gastronomi


Vinkort

Private Dining

På Scheelsminde har vi vores helt egen vinkælder, der bliver passet af vores Restaurantchef og Sommelier. De køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Se vinkort

Oplev Restaurant Bühlmann derhjemme. Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og madoplevelsen i fokus. Vi tilbyder Bühlmanns Récit eller en af vores gastronomimenuer som private dining.

Læs mere