Hold konference i Aalborg i de skønneste rammer

Effektive møder og skønne pauser

Vores herregård ligger tæt på Aalborg centrum og er det perfekte sted til alt fra intime møder til store konferencer med op til 80 deltagere. Her finder du nogle af de bedste konferencelokaler i Aalborg, hvis du søger faciliteter med stil, et sted hvor der er særligt god forplejning, og du har adgang til fleksible mødelokaler, hvor der naturligvis findes av-udstyr og alt, hvad der skal til, for at holde en konference, et vigtigt møde eller et arrangement med det ønskede udbytte. 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at booke vores konferencelokaler i Aalborg i Scheelsmindes eksklusive rammer 

Din konferencevært ved lige hvad der skal til, for at gøre dit møde eller konference til en succes.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at afholde det perfekte møde eller konference? Kontakt din konferencevært på mail: event@scheelsminde.dk, ring til hotellet på: +45 9818 3233 eller lad os kontakte ved at udfylde formularen nedenfor.

Book en uforpligtende fremvisning & snak

Vi er garanter for succesfulde møder & konferencer

Meget mere end blot et rum at være i

Hos Bühlmann sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig nogle ganske unikke rammer, som også gælder alt det, der ligger uden for dit konferencelokale. Her har du mulighed for at holde kursus, møde, konference og lignende i nogle omgivelser omkring vores historiske herregård, som er indbydende, inspirerende og inviterer til opgaveløsning med overskud, værdifulde samarbejder, læring, opbygning af gode relationer og refleksion.


FORPLEJNING

Vi tilbyder eksklusiv kaffe og lækker forplejning

PARKERING

Der er gratis parkering og mulighed for opladning af elbiler

OVERNATNING

Kombiner mødet med en dejlig overnatning på hotellet

GRATIS WIFI

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og alle værelser

AV-UDSTYR

Vi tilbyder moderne AV-udstyr og har plads op til 80 deltagere

TRANSPORT

Hotellet er placeret få minutter fra motorvejen

Hold konferencen, som du gerne vil have den

På Scheelsminde kan du booke mødelokaler og konferencelokaler, som kan indrettes præcis efter dine ønsker og behov. Vi har mange forskellige rum til din rådighed, som kan vælges og tilpasses til konferencen, du gerne vil holde. Nedenfor kan du læse mere om hvert enkelt mødelokale eller konferencelokale og se, hvilke muligheder vi tilbyder dig og dine mødedeltagere på vores hotel gennem hele dagen.

Faciliteter

Vi tilbyder mødelokaler med moderne faciliteter – lige fra små, intime møder til konferencer med op til 80 deltagere.

Mødepakker

Der er mulighed for at vælge mellem forskellige mødepakker afhængig af hvornår på dagen mødet skal holdes. 

Forplejning

Nyd eksklusiv Bühlmann-kaffe, drikkevarer og lækker mad fra Restaurant Bühlmann, når I trænger til at holde en velfortjent pause til frokost eller aftensmad.

Perfekt beliggenhed

Book mødelokaler tæt på Aalborg centrum

Vores herregård har en ideel placering tæt på centrum og nær den nordjyske motorvej E45. Det er ikke uden betydning, hvis du skal afholde et arrangement i Aalborg, hvor deltagerne kommer fra vidt forskellige steder. Der er desuden gode busforbindelser lige udenfor hotellet, så du nemt kan køre ind til Aalborg centrum fra konferencen på få minutter. Du behøver dog ikke at tage derind for at spise, da vores anerkendte restaurant kan sørge for, at alle mødedeltagere får en ekstra god oplevelse med fra dit arrangement. 

Lige ude foran vores hovedhus er der mulighed for gratis parkering samt opladning af elbiler.

Vi tilbyder gode firmaaftaler

Når du har brug for logi til dine kolleger eller samarbejdspartnere

Har din virksomhed brug for overnatninger til samarbejdspartnere, gæster eller ansatte? Hos Bühlmann tilbyder vi attraktive firmaaftaler, som blandt andet sikrer jeres virksomhed særlige priser på værelser på alle vores hoteller i Jylland. 

Kontakt os via linket nedenfor, så vi kan tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov for overnatning på vores hotel. 

Book en uforpligtende fremvisning og snak om dine muligheder for at holde konference i Aalborg

Hvis du er på udkig efter det bedste konferencelokale i Aalborg, ved du sikkert også, at alle gode samarbejder begynder med en god og åben dialog. Derfor vil vi gerne invitere dig til en samtale, hvor vi naturligvis vil lytte til alle dine ønsker og behov og på den måde give den den bedste indsigt i, hvordan vi kan klare opgaven for dig med udgangspunkt i vores ekspertise og fantastiske fleksible rum på og omkring herregården Scheelsminde.

Ved den lejlighed er du selvfølgelig meget velkommen til at komme og se nærmere på faciliteterne med egne øjne og få en god fornemmelse af den særlige stemning og de mange unikke muligheder, du har her hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en kæmpe succes.