bryllup i herregårdsstil

Romantiske omgivelser

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Scheelsminde sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. 

Vores smukke, gamle herregård er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn gourmetmad, udsøgte vine, god service og festlig stemning. 

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag helt perfekt? I er naturligvis altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning samt en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

perfekte rammer for jeres dag

Vi hjælper med det hele

Start den store dag med en romantisk vielse i parken. Vores herregårdspark danner de perfekte rammer for både vielse, reception og fotografering, og mens I foreviger dagen, serverer vi kanapeer samt vin, øl og vand for jeres gæster. Herefter sables flasker med liflige bobler, som nydes sammen med den helt særlige bryllupskage, som I har mulighed for at designe i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere. 

Efter receptionen følges I til bord, hvor vi serverer en eksklusiv 3-retters menu med afstemt vinmenu. Menuen udvælges nøje i samarbejde med vores dygtige kokke, som vil vejleder jer til den menu, der passer perfekt til jeres fest. Menuen bestemmes endeligt under en prøvemiddag, hvor vores sommelier sammen med jer også nøje udvælger en tilhørende vinmenu samt en alkoholfri saftmenu. 

Efter middagen serveres kaffe fra egen kaffefarm i Guatemala, the og husets avec samt fribagt kransekage og chokolader. Inden midnat danser I brudevalsen, og baren åbner og byder på lækre cocktails. I vælger om baren skal være åben frem til 01.30 eller 03.00. 

BRYLLUPSFEST ALOSIA

Bryllupspakke

Næsten alt er muligt, når Scheelsminde slår dørene op til bryllup, og vi glæder os til at danne rammerne for en af de vigtigste dage i jeres liv. Med smukke lokaler, en unik park og værelser i ægte herregårdsstil, sikrer vi en fantastisk dag for både jer og jeres gæster.

Selskabspakken Bühlmanns fest indeholder: 

 • Fire kanapeer samt vin, øl eller vand
 • Liflige bobler
 • Bryllupskage
 • 3-retters menu
 • Vinmenu samt alkoholfri saftmenu
 • Kaffe, the, avec
 • Kransekage og chokolade
 • Betjent cocktailbar frem til kl. 01.30 eller 03.00
 • Natmad efter eget ønske

Bryllupsfest inkl. cocktailbar til kl. 03.00

 • Pris. pr. person inkl. vinmenu A kr. 1.895,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu B kr. 1.995,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu C kr. 2.095,-

Bryllupsfest inkl. cocktailbar til kl. 01.30

 • Pris. pr. person inkl. vinmenu A kr. 1.545,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu B kr. 1.645,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu C kr. 1.745,-

OPLEV PRISBELØNNET GOURMET

Fra Restaurant Bühlmann

Kun det bedste er godt nok til en bryllupsfest – og derfor står vores dygtige kokketeam, klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres fest. Menuen bestemmes endeligt under en prøvemiddag, hvor vores sommelier sammen med jer også nøje udvælger en tilhørende vinmenu samt en alkoholfri saftmenu.

På Restaurant Bühlmann ser vi maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Nedenfor kan du finde inspiration og læse meget mere om vores sæsonmenuer. 

OVERNATNING MED STIL

Slut dagen af med ren forkælelse

Når bryllupsfesten slutter, kan det været rart at slippe for hjemtransporten. Der er naturligvis mulighed for at slutte festen af med en dejlig overnatning til jer og jeres gæster. 
 
Vores herregård byder på 94 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede og lokale specialiteter. 

HØR HVAD ANDRE SIGER

Jeg er lykkelig over, vi valgte netop Scheelsminde til vores bryllup! Middagen og vine var perfekt og betjeningen sød, venlig, professionel og effektiv hele vejen igennem. Der var intet at sætte en finger på igennem hele dagen, aftenen og natten! Jeg er så imponeret over Scheelsminde, og det er helt klart stedet vi vil afholde vores næste store fest i Danmark.

- Mai Lindgreen

Book en uforpligtende snak & fremvisning

Lad Scheelsminde indfri jeres drømme