Hold bryllup i Aalborg i rendyrket herregårdsstil

Glæd jer til et storslået bryllup i romantiske omgivelser

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Scheelsminde sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup i Aalborg til en helt speciel dag. 

Vores smukke, gamle herregård er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Her står vores dygtige personale nemlig klar til at byde på skøn gourmetmad af de bedste råvarer, udsøgte vine, god service og festlig stemning.

Er du ved at planlægge dit bryllup i Aalborg? 

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag helt perfekt? I er naturligvis altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning samt en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Vores bryllupslokaler i Aalborg danner de perfekte rammer for jeres dag

Vi har stor erfaring i at hjælpe med, at det hele bidrager til en god fest

Start den store dag med en romantisk vielse i parken. Vores herregårdspark danner de perfekte rammer for både vielse, bryllupsreception og fotografering. Og mens I foreviger dagen, serverer vi kanapeer samt vin, øl og vand for alle dine gæster. 

Herefter sables flasker med liflige bobler, som nydes sammen med den helt særlige bryllupskage, som I har mulighed for at designe i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, der gerne hjælper med jeres særlige ønsker.

Efter receptionen følges I til bords, hvor vi serverer en eksklusiv 3-retters menu med afstemt vinmenu. Menuen udvælges nøje i samarbejde med vores dygtige kokke, som vil vejlede jer til den menu, der passer perfekt til jeres fest. Menuen bestemmes endeligt under en prøvemiddag, hvor vores sommelier sammen med jer også nøje udvælger en tilhørende vinmenu samt en alkoholfri saftmenu.

Efter middagen serveres kaffe fra egen kaffefarm i Guatemala, te og husets avec samt fribagt kransekage og chokolade. Inden midnat danser I brudevalsen, og baren åbner og byder på lækre cocktails. I vælger selv, om baren skal være åben frem til 1.30 eller 3.00.

Bryllupsfest i Alosia

Bryllupspakke

Vores brylupspakke er opkaldt efter vores grundlægger Aloisia Bühlmann, der i 1960 kom til Scheelsminde fra Schweiz for at bestyre herregården sammen med hendes mand Hugo. 

Aloisias livsmål er at skabe minder for livet, og hendes evne til at forskønne samt øjet for detaljen kan i høj grad mærkes endnu, når der fejres brullupper på herregården i dag. 

Aloisia Bryllupsfest består af: 

 • Tre Bühlmann snacks samt vin, øl og vand 
 • Champagnesabling
 • Bryllupskage
 • 3-retters menu
 • Vinmenu eller alkoholfri menu under middagen – sammensat af vores Sommelier
 • Kaffe fra egen kaffefarm samt Bühlmann Sødt
 • Betjent cocktailbar (fra efter kaffen til kl. 01.30 eller 03.00)
 • Natmad 

Bryllupsfest inkl. cocktailbar til kl. 03.00

 • Pris. pr. person inkl. vinmenu A kr. 2045,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu B kr. 2145,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu C kr. 2245,-

Bryllupsfest inkl. cocktailbar til kl. 01.30

 • Pris. pr. person inkl. vinmenu A kr. 1.645,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu B kr. 1.745,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu C kr. 1.845,-

Oplev vores prisbelønnede gourmetmad

Fra Restaurant Bühlmann

Kun det bedste er godt nok til en bryllupsfest – og derfor står vores dygtige team af kokke, klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres fest. 

Vær med til at vælge både mad og vin

Menuen bestemmes endeligt under en prøvemiddag, hvor vores sommelier sammen med jer også nøje udvælger den tilhørende vinmenu samt en alkoholfri saftmenu.

Vi hjælper med at arrangere bryllupper med store oplevelser

På Restaurant Bühlmann ser vi maden gennem årstiderne, og håndplukker hver sæsons bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Nedenfor kan du finde inspiration og læse meget mere om vores sæsonmenuer.

Overnatning med stil

Slut festen af med ren forkælelse

Når bryllupsfesten slutter, kan det være rart at slippe for transporten hjem fra brylluppet. Der er naturligvis mulighed for at slutte festen af med en dejlig overnatning til jer og jeres gæster. 

Komfortabel overnatning til både brudeparret og gæsterne

Vores herregård byder på 94 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede, dejlig kaffe fra egen kaffefarm og lokale specialiteter.

Hør hvad Mai, der har holdt sit bryllup i Aalborg på Scheelsminde, har at sige:

Jeg er lykkelig over, vi valgte netop Scheelsminde til vores bryllup! Middagen og vine var perfekt og betjeningen sød, venlig, professionel og effektiv hele vejen igennem. Der var intet at sætte en finger på igennem hele dagen, aftenen og natten! Jeg er så imponeret over Scheelsminde, og det er helt klart stedet vi vil afholde vores næste store fest i Danmark.

- Mai Lindgreen

Book en uforpligtende snak & fremvisning inden brylluppet

Lad Scheelsminde indfri jeres drømme om det perfekte bryllup i Aalborg

Bryllupslokaler med et unikt strejf af eksklusiv elegance

Slut festen af med ren forkælelse

Hos Bühlmann mener vi, at bryllupper skal fejres med stil. Derfor er vores hyggelige herregård i Aalborg også det perfekte sted til at markere en ganske særlig dag. Desuden har vores erfarne personale stor erfaring i at hjælpe jer med at tilrettelægge dit bryllup i Aalborg, lige som I forestiller jer det. 

Vi er her for at sikre, at I får den bedste og mest mindeværdige dag

Derfor synes vi, at I skal tage kontakt til vores professionelle bryllupsplanlægger, som vil hjælpe jer med at få indblik i alle mulighederne vedrørende jeres bryllupsfest. Lige fra velkomstreception til natmad. Vi vil også meget gerne invitere jer ud og se vores bryllupslokaler i Aalborg, så I får det bedste indtryk af, hvorfor mange mener, at Scheelsminde er noget helt unikt.