faciliteter på scheelsminde

Topmoderne faciliteter tæt på Aalborg centrum

På Scheelsminde tilbyder vi en lang række af moderne faciliteter, så du er sikret et dejligt ophold på vores herregård. Vores herregård er omgivet af smuk natur, men er samtidig placeret tæt på Aalborgs pulserende byliv. 

Nedenfor kan du gå på opdagelse i alle vores mange faciliteter – hvis du har spørgsmål, er altid velkommen til at kontakte vores reception. 

MORGENMAD

Der er mulighed for at nyde en lækker morgenmad

PARKERING

Der er mulighed gratis parkering lige ude foran hotellet

COCKTAILBAR

Nyd en lækker cocktail fra vores bar i loungen 

GRATIS WIFI

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og alle værelser

OASE

Hop en tur i vores pool- og jacuzziområde

NATUR

Herregården er omgivet af smuk  natur og rolige omgivelser

BILOPLADNING

Der er mulighed for opladning af elbiler ude foran hotellet

RECEPTION

Vores receptionister står altid klar til at hjælpe dig

FIRMAAFTALE

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler med faste rabatter

SKRIVEBORD

Alle værelser har eget kontor med skrivebord og stol

VINKÆLDER

Nyd en gastronomisk oplevelse i vores vinkælder

BELIGGENHED

Vi er placeret få kilometer fra Aalborg centrum

PRISBELØNNET GOURMET

Restaurant Bühlmann

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonens bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores Schweiziske rødder og herregårdens historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser. 

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte aften, med smuk placering lige over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse.

coffeE at bühlmanns

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

Bar & kaffe scheelsminde

COCKTAILBAR

Smagen af kvalitet

I forlængelse af loungen finder du vores nyrenoverede cocktailbar. Her kan du nyde et bredt udvalg af kolde såvel som varme drikke samt eksklusive cocktails lavet på gamle familieopskrifter. 

UDENDØRS TERRASSE

Med udsigt til herregårdsparken

Hvis vejret tillader det, er du hjertelig velkommen til at nyde din morgenmad, frokost eller aftensmad på vores udendørs terrasse. Her kan du samtidig nyde den smukke udsigt over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes.