Konfirmation i Aalborg

Fejr konfirmandens store dag på herregården Scheelsminde

At blive konfirmeret er en stor dag for den unge konfirmand, forældre og resten af familien. Derfor er det også en ganske særlig dag, som bør markeres med stil. På Scheelsminde vil vores erfarne personale sørge for, at I alle får den dag, I ønsker jer. Derfor planlægger vi dagens forløb og indhold i tæt samarbejde med dig i god tid. Her kan du blandt andet være med til at bestemme, hvordan festlokalerne skal pyntes, og om der skal serveres velkomstdrinks, mens konfirmanden læser telegrammer og tilser det store gavebord. 

Få den bedste dag med hjælp fra vores erfarne personale

Her er der intet, der er overladt til tilfældighederne – og derfor kan du forvente, at konfirmationen kommer til at køre som planlagt. Det gælder ikke mindst for maden, som kommer fra vores velrenommerede køkken. Alt sammen foregår i de allerskønneste rammer på vores historiske herregård, som danner grundlaget for den helt perfekte dag.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for at holde konfirmation hos os

Tag fat i os, hvis du skal holde konfirmation i Aalborg og ønsker nogle af de bedste selskabslokaler i området med mad i særklasse. Vi står altid til rådighed med personlig rådgivning og venlig betjening. Det gælder naturligvis også under planlægningsfasen, så dine gæster får præcis den oplevelse til festen, som du har drømt om. Send en mail til event@scheelsminde.dk, eller ring til hotellet på telefon +45 98 18 32 33 for at få en snak om mulighederne. 

Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at booke selskabslokalerne.

Kom og besøg os i god tid inden konfirmationen

Vi vil gerne vise dig rundt i vores stemningsfulde selskabslokaler i Aalborg

Scheelsminde er et ganske særligt sted i Aalborg med god tradition for at holde konfirmationer. Det er let at komme hertil fra alle steder i det nordlige Jylland, da vores herregård ligger belejligt tæt på motorvejen – dog i fredelige og rolige omgivelser, som komplementerer det gennemførte herregårdsmiljø, der er som skabt til konfirmationer og fester i forbindelse med livets øvrige store begivenheder.

Det perfekte sted til konfirmationer

Vi er meget stolte af vores hotel og den særlige atmosfære, vi har skabt her gennem de seneste år. Derfor vil vi også meget gerne vise dig rundt og fortælle lidt om de mange muligheder, vi tilbyder, når konfirmanden skal træde ind i de voksnes rækker. På den måde kan du også få ro i sindet i god tid. For når vi har lyttet til alle dine ønsker, tager vi over og giver alle gæsterne den oplevelse, du har været med til at forme. 

Få det bedste ud af festen

På dagen skal du således bare sørge for at nyde, skabe minder og være sammen med venner og familie – så sørger vi for resten. Vi tilbyder også overnatning i forbindelse med festen. Som hotel med dejlige værelser er det nemt for jer at tilbyde overnatning i vores tilstødende værelsesbygninger, der ligger i direkte forbindelse med vores festlokaler. Det skaber en god oplevelse for deltagere, der eventuelt kommer langvejs fra.    

Uanset hvilken form for konfirmation du drømmer om, kan vi hjælpe med at gøre den bedste konfirmation i Aalborg til virkelighed. Så kontakt os i dag for at begynde planlægningen af en helt uforglemmelig konfirmationsfest.

Tag gerne kontakt til os allerede tidligt i din planlægning

Overlad det praktiske til os

Skal du holde konfirmation i Aalborg, kan vi hjælpe dig med det hele. Kontakt vores erfarne eventpersonale og få en rådgivende og uforpligtende snak om alt, hvad der vedrører festen. Så hjælper vi dig med at få styr på indbydelser, bordplan og -kort, borddækning, hovedretter, drikkevarer, vine og så videre. På den måde kan du få os til at løse en stor del af det praktiske, der udgør fundamentet for en stor, men også lidt udfordrende dag, hvis du skal klare meget af det selv.

Derfor håber vi, at du vil tage en åben, indledende dialog med os. For det er et stort skridt mod at have planlagt en dag, som vil blive husket langt ud i fremtiden.

Book en uforpligtende snak & fremvisning

Lad Scheelsminde indfri jeres drømme om den perfekte konfirmationsdag